facebook

Jag hann inte så jätte långt med kläderna, haha. Under tiden som jag plockar så skriver någon på facebook och det går inte motstå. Jag måste sluta vara så beroende av facebook.. Det är inte bra, haha. 
Ska plocka kläderna nu snabbt sedan sätta igång någon bra film skulle jag tro. 
Näsan rinner, ont i halsen, fryser ibland och är trött, vad är det med mig?! Jag vill inte bli sjuk, men ändå inte. Tycker det är så sjukt jobbigt att vara sjuk, (det lät roligt, haha). Köpte hem lite gottgott idag med. Ska testa en ny dryck, den rosa förpackningen, och se ifall den är god. 
fS

22 mars 1933 - 6 augusti 2012

Även ifall jag inte kände henne jätte väl så var hon en vän till familjen. Hon var så himla snäll, var väldigt aktiv inom Hamra, vi hyrde hennes stuga osv. Vila i fred Eva ♥
fS

my friend

Dagen har gått väldigt fort må jag säga. Började dagen som vanligt, åkte till skolan och sedan vid tio kom dadi och hämtade mig och syster. Vi hämtade mami och sedan till begravningen. Ibörjan var jag och syster lite fnittriga eftersom mami har ju sina stunder men genom tiden blev vi mer och mer seriösa. 
Hela känslan i kyrkan, musiken, texterna, människorna kan verkligen påverka en. Allt var så sorgligt och man kunde inte hålla tillbaka tårarna, dem rann och rann. Jag tittade mig åt sidan och såg syster göra detsamma. 
När vi hade gått fram till kistan, stod alla från Hamra och sa farväl. Alla grät och där kom tårarna igen. När vi gick tillbaka kunde jag se hur mami och dadi också grät, alla blir påverka när man står där framme speciellt vid kistan. 
Efter gick vi till bambu och åt sedan vidare till Värnamo för att handla lite smått. Sen när vi kom hem lade jag mig i sängen och sov några timmar. Det var riktigt skönt!
Ska plocka på rummet nu, alla kläder ligger i olika högar i rummet..
fS

en arg felicia.. inte bra alls

Matchen blev 2-2 men vi kämpade bra ändå. Skadade mig tyvärr, både i vänstra vristen och i knät. Men det går nog över snart!
Jag var lite arg på slutet av matchen och är det fortfarande så ska inte prata så mycket om det mer. 
Imorgon blir det visst skola ändå, dadi kommer och hämta oss efter tio och sedan åker vi på begravning. Hade velat ha lite sovmorgon istället. Men efter begravningen kommer vi förmodlingen inte tillbaka, hoppas lite på att vi inte gör det faktiskt, hehe. 
Ska titta på lite bilder och hjärta dem, så grymt fina bilder!
Godnatt, puss.
fS

we do this right

Nu ska jag packa och sedan åker vi, vi tar dem tjejer! Spelar mot Reftele och jag har inte spelat mot dem sen vi var med i adventscupen och det var några år sedan. 
Regnet öser ner och jag hoppas att det inte är så när vi spelar, kommer bli kallt när vi spelar isåfall. Och så vill jag inte bli ännu sämre. 
fS
weheartit

Live While We're Young

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och sitter just nu och äter med syster. På menyn stod det spaggetti med köttbullar, mums. 
Vid fem åker jag till samlingen för att sedan spela med 99:erna. Saknar fotbollen en hel del faktiskt. Känns som om jag inte har spelat på en evighet, åh älskade fotboll♥
Har lite ont i halsen men det kommer att gå iallafall, får försöka ta bort tankarna om det. Jag hoppas jag får spela back denna gången, luften känns lite kvavt så vill helst inte springa för mycket. Är rädd för att jag ska svimma eller något på planen eftersom jag har ju problem med andningen som dem flesta vet. 
Ska fortsätta äta nu så bloggar efter, puss.
fS

myser med mollebus

Sitter och myser med molle framför tv:n. Ska strax äta något och sedan plugga lite tills imorgon. 
På fredag går jag och dem andra i familjen på begravning så kanske inte ska till skolan alls på den dagen. Vi vet inte riktigt än. 
Vi ses senare ikväll, puss.
fS

GRATTIS LIAM!



I'M HOME

Hejsan svejsan, just nu är jag på toppenhumör, fast är lite trött men är väl lite hypo för det. 
Kräftfisket gick väl sådär men det andra var hur roligt som helst. Trodde inte att det skulle vara så roligt men när man började prata med dem andra och så, så kändes det bättre. 
När vi kom dit satte vi upp tälten, sedan fiskade vi och jag vann tävlingen som fick upp den största fisken, vann en liten toffefi, mums. Och resten utav kvällen spenderade jag min tid framför elden tillsammans med andra kompisar. 
Efter elva, halv tolv gick dem några och lade sig så jag och ett gäng satt uppe och värmde oss vid elden. När man skulle titta till Emma var det minus vid tälten så kunde inte vara där. Var trött, så försökte sova på Gino men det gick inte så jätte bra eftersom jag låg längst bort från elden och låg på marken. Vid fyra på natten beslöt vi oss för att sova vid elden för det gick verkligen inte sova i tälten. Fick dela madrass med Cican och Gustav, blev skönt och mysigt. Sen två timmar efter blev vi väckta och sedan skulle vi förberedda oss för att kunna gå upp mot skolan. 
Vi fick två/tre kräftor, haha. När jag och Emma stod och fiskade bet en pissmyra mig och en mask sprutade vätska mitt i ögat på mig så jag såg nog lite rolig ut, haha. Men dem två dagarna blev bra förutom sömnen då. 
Höll på att somna hela tiden på alla lektioner på tisdagen, var som en liten zombie i skolan. 
Det blev ingen match eftersom Gislaved tog walkover och vi fick poängen, gytt!
Imorgon blir det träning eller match med 99:erna. Saknat fotbollen lite, var inte med på träningen eftersom jag vaknade en kvart innan träningen började och för jag var så trött.
fS
Tumblr_m9e9yrlotr1qhg067o1_500_large
weheartit

när det regnar hjärtan

Går och lägger mig nu. Jag bloggar på onsdag eftersom vi har match på tisdag och så vill jag nog ta det lugnt efter skolan. 
Så godnatt och vi ses!
fS
Och den bilden stämde.

sammanfattning sommaren 2012

Jag tog listan av Elin Ernér, så är det när man behöver ha något att blogga om.
- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Ja, en hel del faktiskt.

- dog någon som stod dig nära?
Inte någon som stod mig nära men en jag känner ganska väl.

- vilka länder besökte du?
Finland.

- är det något du saknar sommaren 2012 som du vill ha sommaren 2013?
En fin kille vid mig, en moppe/epa, mer sol osv.

- vilket datum från sommaren 2012 kommer du alltid att minnas?
3-5 augusti, 18 augusti.

- största misstaget?
Lite för privat för att skriva det här, tyvärr.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadat vristen lite lätt.

- bästa köpet?

Massor med kläder.

- vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat och sånt.
 
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, massor med saker!

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2012?
Tacatà - Tacabro, Vart jag än går - Stiftelsen, Dansa pausa - Panetoz osv.

- var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?

Jag var nog gladare faktiskt. Har underbara vänner, familj och släkt!

- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Solat mer, inte sabbat mitt kärleksliv typ, träffat fler kompisar osv.

- vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn och små tjafsa med Linda.

- hur tillbringade du midsommarafton?
Min var inte så speciell. Spenderade den med familjen hade tänkt träffa kompisar med dem blev inte av :(

- blev du kär i sommar?

Jaaa, älskar känslan. Jag är sjukt kär faktiskt.

- hur många förhållanden?

Inget.

- favoritprogram på tv?
Awkward!
 
- bästa boken du läste i sommar?
Jag läste knappast och läste bara en Justin Biebers.

- största musikaliska upptäckten?
Massor, kan inte välja precis.

- något du önskade och fick?
Jag träffade Ulrik

- något du önskade dig men inte fick?
Killen.

- vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Jag och ett gäng åt på bambu sedan blev det hemmakväll hos Eve.

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Ohja..

- vad fick dig att må bra?

Mina kompisar och familjen.

- vem saknade du?
Killen och kompisar.

- de bästa nya människorna du träffade?

Dem på västerviklägret, några på eskilsminne osv.

 

kräftfiske

Matchen gick super! Vi vann med 1-4/5, grymt! Vi hade verkligen planen och ägde den. Efter det firade vi med schnitzel, pommes och tillbehör. Nu ska jag börja packa inför imorgon, kräftfiske. 
fS

Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång

Tankarna snurrar och jag kan inte sluta tänka på dig. Du gör allt så svårt.
Ska strax gå ner och äta spaggetti & köttfärssås. Var och handlade tidigare idag, bland annat lite tills imorgon. Efter skolan går jag och dem andra som har kräftfiske som elevensval. Ska tälta, fiska kräftor och annat sånt. På tisdag ska vi upp tidigt för att börja skoldagen som vanligt med. Jag vet inte hur jag ska orka med dessa dagar som kommer. Senare är det match mot Skillingaryd, kräftfiske & tältning imorgon och sen på tisdag är det match mot Gislaved. 
Bloggar efter maten eller något, ses.
fS

svaren

Postat av: Gösta
do yu liek tutles - Jag vet inte vad du menar eller något så kan tyvärr inte svara på den frågan.
 
Postat av: Isabelle Nordling
Hellu, vad ska man göra om man känner att man inte räcker till. Nu när skolan börjar tillexempel, eller om man inte hinner med alla vänner, läxor, träningar osv.. Vad ska man göra då? - Man ska aldrig känna sig att man inte räcker till och det är en utav dem viktigaste sakerna man inte ska glömma. Men nu när skolan har börjat så kanske man ska lägga ner lite mer tid på läxor på vardagarna eftersom det är en del av sig egna framtid sedan. Träningar är alltid bra för man behöver ha det i livet. Även ifall man kanske är lite lat så är det bara att ta på sig sina springdojer och ut och springa. Vännerna kan man alltid träffa på helgerna och så träffas man i skolan oftast. Men lägg inte vännerna på hyllan, balansera mellan vänner, skolan, träningar osv.
 
Postat av: Isabelle
Hello!
1. gör du just nu? :D - Just nu så lyssnar jag på denna låten och svarar på alla frågor.
2. Intressen? - Jag har ganska många men dem största är nog vänner, fotboll, fotografering, musik och skissa/måla.
3. skriver du låtar nuförtiden?:) - Det kan hända. Gjorde det mycket mer innan men funderar på att sätta ihop en låt snart. Och spela in min låt som dem sjöng i kyrkan. Behöver ha en bra mic och en som kan spela piano bara. 
4. Gillar du godis?(a) - Ja, men självklart! Fast har börjat tagga ner lite på det. Jag är inte lika förtjust i det som förr. Vilket är bra för mig tycker jag!
5. vet inte vad jag ska fråga mer!! - Men tack för att du ställde några, kramar.
kram issa!
 
Postat av: Hemlig beundrare
gillar du äldra killar? Ja, det kan man väl säga. Jag tar hellre killar som är äldre än yngre. Fast man vet ju aldrig vad som kan komma.
gillar du någon nu? - Ja, det gör jag. Åh, vilken underbar känsla!
har du sex på första dejten? - Jag är oskuld och så tror jag faktiskt inte att jag skulle ha det.
 
Postat av: Catjavvvv
Fem klädesplagg/smink du ångrat att du köpt? - tre jeans och två linnen.
Använder du tampong? - Ja, det gör jag. Libresses tamponger är sjukt sköna så tipsar om dem!
Favorit ämne i skolan? - Jadu, antingen är det historia, musik eller bild.
Hur ofta rakar du benen? - Det beror lite på. Som nu när vi simmar på idrotten rakar jag dem dagen innan (oftast iallafall).
Favorit klädaffär? - Bik Bok, H&M eller Cubus
Vad tycker du om finnar? - Jag tycker inte att det är så jätte mysigt men man kan inte kontrollera dem själv. Fast man använder produkter som ska motverka dem så kommer dem ändå, så det är inte jätte lätt med finnar.
 
Postat av: Anniiiiiiieee o madddiiiiieeeee
1. Brukar du titta in din pappas rumpa? - Haha, nej det brukar jag inte göra. 
2. Ta du på dig själv i duschen porrigt? - Nejnej, haha. Ni är knas verkligen! :)
3. Älskar du oss??? - Ja, det gör jag!♥
4. Erkänn vi två är bäst! - Om ni är!
5. Någon gång fått orgasm? - Haha, nej.
6. Vem är snyggast madelen eller madelen? - Jag tror Madelen.
 
Postat av: Anna
Varför började du blogga? - Jag ville mest ha ett ställe där jag kunde skriva av mig men sedan så blev det som en dagbok för mig. 
I vilken affär handlar du mest kläder ifrån? - Jag måste nog säga H&M, går alltid in i H&M och hittar oftast något.
Vem är din favorit artist? - Ulrik Munther, heltklart!
Justin eller Ulrik? - Jag väljer faktiskt Ulrik framför Justin nu för tiden. Justin gör otroliga låtar, hur snygg som helst osv. Men jag har sett Ulrik två gånger live och han blir bättre och bättre för varje gång. Jag älskar han! Vill tillbaka till honom, åh hans kram!♥
Har du fått några nya vänner detta året? - Ja, det kan man väl säga. Härliga vänner!
Har du förlorat någon/några vänner detta året? - Tyvärr så har jag det. Inte världens roligaste men så är livet ibland.
När du skriver, är du helt ärlig? - Ja, eller jag försöker vara så ärlig så jag bara kan!
Vem inspirerar dig mest? - Finns inte bara en person utan jag får en massa inspiration från en massa och lägger ihop allt.
Vilka bloggar läser du dagligen? Mest är det nog Jessica, Linn, Elin, Hofh och Kandylandy.
 
Postat av: Sanna
Gillar du någon? - Ja, det gör jag.
Har du haft självmordstankar? (Varför isåfall?) - Man kan nog säga att livet inte var på topp. Var halvt mobbad pågrund av min stil osv. Och så hamnade jag ofta i konflikter och så. Men nu för tiden så försöker jag slänga bort dem tankarna. 
Du skulle göra en ny design? När ska du börja med den? - Jo, jag har pratat med Kimberly som hjälper mig och vi ska snart dra igång. Jag har mina idéer och jag hoppas att dem funkar. Ska försöka med att få en wow-design.
Vem är din bästavän? - Jag har inte bara en utan jag har många. Men dem som är närmast är väl Madde, Julia, Linda, Nellie, Jenna och min syster. Jag har även andra som står mig väldigt nära.
Tycker du att man kan ha en kille till bästavän? - Ja, men självklart! Jag står själv ganska nära vissa killar så. 
Hur många bästavänner kan man ha? - Man kan egentligen ha hur många som helst tycker jag. Man får bestämma det helt själv.
Tittar du fortfarande på Disney Channel? - Ja, faktiskt. Jag saknar den gamla tiden och så älskar jag Disney filmer osv.
 
Postat av: DuVetVem
Vad ska du ha på dig på skolfotot? - Jag hade på mig ett par mönstrade shorts och ett axellöst linne i svart. Jag smyckade upp det med mitt peace-halsband som jag fick av Wilma i födelsedagpresent, guldkedjan med blågröna diamanter som jag fick av Annie i födelsedagpresent och en vit klocka.
Från de senaste köpen, vilket är du mest nöjd med? - Jag är nog mest nöjd med mina svarta jeans fast dem drar med sig hår. Dem sitter tajt och är jätte sköna! Dem kommer ifrån Cubus och kostade endas 199kr.
Vilka låtar för tillfället är dina favvolåtar? - He is we - all about us, He is we - give it all, Stiftelsen - vart jag än går, Tacabro - Tacata osv.
Om du skulle tatuera dig, vad skulle du då ha för tatuering och vart nånstans? - Jag skulle tatuera in min familjsnamn eller mitt efternamn runt/på handleden. En vid nacken kanske, en vid höften kanske. Jag älskar tatueringar och skulle gärna vilja tatuera in en ganska stor på låret men ändå så tänker jag inte göra det. Jag satsar mer på små och sånna som betyder. T.ex. namn, ord, meningar osv. Men ska ändå inte tatuera för mycket när jag blir äldre.
 
Postat av: lynette sund, LGKS
Lite Ulrik frågor nudååååååå! :D
1. Hur många gånger har du sätt honom live? - Två gånger.
2. Om fler gånger än en gång, när/var, var den bästa spelningen? - Den bästa var i Gnosjö. Han var grymt snygg, världens bästa dag!
3. När är han som snyggast? - Han är nog snyggast när han svettas han blir liksom super sexig då, haha.
4. Hur länge har du gillat honom? - Ända sen han kom ut med låten Boys don't cry, märkte knappt honom när han var med i lilla melodifestivalen men han var bra då med. 
5. Känner du många Munthers från "Muntherfamiljen"? haha (: - Nu känner jag mig lite efterbliven men vet inte riktigt vad du menar :p
6. Favorit låt med honom & varför? - Alburn road, han sjunger den perfekt och videon, mums. Texten är jätte fin!
7. 3 saker du inte gillar med honom? - Att han inte vill ge ut pussar på kinden, att han inte tunerar så jätte nära som han gjorde när han var i Gnosjö och att han inte har gett ut en ny singel på länge.
8. Vad tycker du om Kalle, Rickard och Adam? hiho - Jag har bara pratat med Kalle än så länge men Rickard och Adam är supercoola!
9. Någon låt du gillar mindre, och varför? - Det är nog The box men varför vet jag inte riktigt. Den är inte dålig men om jag var tvungen att välja en. Jag gillar alla hans låtar så det var ett svår beslut. Men jag har knappast någon andledning till att välja den låten.
10. Bästa signeringen med honom, var & varför? (: - När han var i Gnosjö. Fick en massa signeringar, han tog på en och allt. Han var så himla varm och man ville bara känna på han, haha. Och efter signeringen väntade vi och så kramade vi honom. 
Ochochoch.. Har du twitter? :D - Ja, det har jag. Fast jag har inte varit inne på det över ett år och kommer nog inte logga in igen. Och så kommer jag inte ihåg vad jag heter, haha.
fS
 
 
 
 
 

Härligt gäng hos Martin

Och Jocke som aldrig kunde släppa mobilen..Jocke egofotade sig själv lite medOch så klart tyckte killarna att tjejerna skulle vara i köket
Våran torra kladdkaka, lyckad..

värnamodagarna

//bälte och nagellack som gör naglarna starkare från Lindéx//
Och så hade jag tidigare i veckan fått ett presentkort från Lollo och Ame i födelsedag. Och idag fick jag ett superfint armand från Amanda. Tack kompisar!
fS

JUSTIN BIEBER

Har kommit hem från Värnamo och Madde sover här i natt. Just nu tittar vi på Skavlan där dem träffar Justin Bieber. Så himla snygg! Stolt över honom ♥
Ska ta kort och sedan ladda in bilder och så ska jag visa lite bilder från igår och inköpen. 
fS

we gonna lose if we believe all the lies

Godmorgon sunshines, ska strax börja fixa mig och sedan äta frukost. Åker sedan in till Värnamo och är där i någon timme. 
Svaren till frågestunden kommer upp senare idag med som sagt och jag hoppas att jag har svarat bra osv. Jag kommer nog inte dra igång en frågestund på länge eftersom jag knappast får några frågor och det är inte så jätte roligt tycker jag. Funderar även på att ta en liten bloggpaus, men det är inte säkert. 
Vi ses senare, puss.
fS

so fucking true

jag saknar den tiden då det bara var du och jag

Jag hade absolut inget att göra så jag svarade på alla frågor idag. Men dem kommer upp som ett tidinställt istället senare. Jag ska nog dra mig mot sängen och försöka sova. 
Ska försöka komma upp lite tidigare så jag hinner med lite saker innan Värnamo. Jag hoppas på fint väder imorgon med! Vill gå i shorts!
Godnatt my lovers!
fS
weheartit
 

At Martins place!

Hemma från Martin och har fixat mig inför natten. 
Hängde med Martin hem efter skolan och dem hade värsta bussen måste jag säga. Den såg så lyxig ut, jag har nog aldrig sett en sådan minibuss. 
När vi kom till Martin så checkade vi huset lite sedan gick vi ut och spelade fotboll och åt en massa plommon. Började grilla och fixa med maten sedan kom Wille och Joel med. Maten blev god och vi satt sedan hela kvällen ute på altanen och snackade. Körde sanning eller konsekvens så en hel del sanningar kom fram, haha. Men det var hur mysigt och roligt som helst. Kvällen blev lyckad heltklart! Jag och dem andra tog lite bilder men jag laddar över dem imorgon skulle jag tro. 
Ska börja svara på lite frågor från frågestunden redan ikväll så förhoppningsvis så kommer svaren imorgon tidigt på dagen eftersom jag åker nog till Värnamodagarna med kompisar imorgon. 
fS
Måste säga att Martin är grillmästarn

pain

Har bytt om till träningskläder och ska strax åka till träningen. Nu ska jag försöka träna utan att få massage för vaderna. Funkade helt okej när jag spelade med B-laget. Jag masserade inte dem då så gjorde ont i början men sen släppte det så det är nog bara det att vaderna behöver bli varma och dem blir inte det så lätt så det är därför det gör ont. Nu har jag löst det problemet, hur skönt som helst!
Vi ses senare!
fS

i found my angel

Har fått in några frågor nu till frågestunden men skulle uppskatta fler men jag orkar faktiskt inte ha det i tankarna hela tiden, för jag kommer glömma bort den snart annars. Så till helgen kommer alla svar upp men ni kan fortfarande ställa frågor. Direktlänk här!
Jag vet inte vad det är som händer men min design hackar hela tiden när jag ska kolla på bloggen osv. Är det så för er med? Isåfall så är det bara att klicka på F5 om det inte blir normalt efter första klicket, klicka igen!
fS
Så galet snygg, het är han! Jag har den snyggaste bakgrunden på datorn i hela världen!
Jag älskar dig, kan inte beskriva hur mycket♥

When you're holding me

Vilken otrolig röst säger jag bara! Blev kär i den så fort jag hörde det första ordet, gash!
fS 

andra delen

Museum bilder
En cykel som Ulf Lundell cyklade runt på (tror det var han)

Never thought that loving you would hurt me this way..

Som ni märkte igår så bloggade jag inte ett dugg. Ett för att Madde hängde med hem och vi tittade på flera Paradise Hotel avsnitt, bland annat finalen sedan åkte vi och tittade på match i Bredaryd och sen hann jag inte blogga eftersom jag skulle slå in mina böcker till skolan. 
Imorgon åker jag och ett litet gäng hem till Martin för att sedan på kvällen grilla och bara ha det gött. Senare på kvällen åker vi tjejer hem för vi ville inte slita ut oss, har match mot Skillingaryd på söndag och vi måste ta dem. 
Hänger med Martin hem direkt efter skolan så det blir några timmar hos honom, har aldrig varit hos honom tidigare så det ska bli spännande. 
Snart blir det träning och då ska jag träna minsann! Har inte så ont i vristen, längre ner på vadern så jag hoppas att det kommer gå bra. Svullnaden har gått ner som tur var men det är fortfarande blått. 
Igår kom jag på att jag har inte lagt upp fler bilder från Gotlands resan så ska ta och göra det nu. Kommer i nästa inlägg!
fS

allt är möjligt även ifall det känns omöjligt

Eftersom tiden rinner iväg och jag måste gå och lägga mig för att orka gå upp imorgon så blir detta ett kort inlägg. 
Var inte med på träningen efter tränaren hade tittat på vristen och slutet på vadern. Lite svullen och blå så fick hoppa träningen för denna gången. Men Lissie satt vid min sida och gjorde mig sällskap fast det var lite synd eftersom hon hade ont i sina knän. 
Imorgon åker jag, Lissie och syster(?) på match. 99:erna spelar och vi hade tänkt att visa vårat stöd. Två 98:er kommer även vara med. Hemma match så det är klart att man åker. Men innan dess ska jag plugga lite inför nästa veckas läxa. 
Godnatt!
fSFina tjejer

sweatpants

Kom nyss hem från skolan och har precis varmt upp maten. Går runt med mjukisbyxor som vanligt efter en dag i skolan med jeans eller något liknande. Senare blir det träning men för mig vet jag inte ifall jag ska träna. Ont i vristen, lite svullen på nedre smalben osv. Men får hoppas.
Igår spelade jag som sagt med B-laget och det gick bättre än vad jag hade anat. Inte min bästa match men det gick ändå. Fick spela vänsterback hela tiden och vilade i bara fem min. Så det var väldigt roligt att få spela. Tog även med mig att jag skulle gå upp längre osv. 
Vi vann med 7-0, härligt tjejer! Lärde känna dem andra lite smått med från reftele, lanna och vart dem alla kom ifrån så det var roligt. 
Nu blir det Paradise Hotel time med syster!
fS
 

första skoldagen

Första skoldagen gick väldigt fint. Träffade alla i klassen och dem andra såklart. Fick lite nya pappren och sånt. Hade inte så jätte många lektioner utan bara musik och franska. En chillidill dag kan man säga. 
Imorgon blir det fotografering och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Lite små panik har jag men aja fixar nog det sen när jag kommer hem.
Sitter just nu hos Nellie och snart åker vi till matchen. Är halvt nervös men det går nog över!
Taggar med låten Tacata med Tacobro.
fS
 

back to school!

Vi vann matchen mot Gnosjö med 0-7, grymt spelat tjejer!
Imorgon blir det match med B-laget, har aldrig spelat med B-laget utan bara bara med A-laget så får se hur det går. Jag hoppas det går fint som vanligt! Får spela back denna gången (eller han sa det iallafall) så kommer känna mig ganska trygg där. 
Fick spela mittmitt, vänstermittmitt idag och back, gick väl sådär bra om jag får säga det själv. Inte min starka sida precis men aja det fick gå. 
Imorgon börjar skolan igen så ska snart gå och lägga mig. Jag hinner nog blogga om första skoldagen efter sommarlovet innan jag åker på matchen. 
Godnatt sweeties!
fS
En liten random bild på mig och syster som vi tog för något år sedan
 
 

forever is a long time

Det känns verkligen inte som om det är skola imorgon. Kommer kännas lite halvt konstigt att sitta i klassrummen och ha lektion nu efter ett helt sommarlov. Men första veckan brukar gå väldigt fort och dem andra med för den delen.
Jag ska nog stänga ner datorn och börja små tagga inför matchen mot Gnosjö idag. Första seriematchen för denna höstsäsongen och vi måste ta dem. Vi vill ju inte tappa ledningen!
Vi ses senare ikväll förmodlingen, puss.
fS

to much light in this window

bekännelser

Jag äter inte mjuka äpplen. Jag vet inte vad det är men jag tycker det smakar sjukt äckligt. Och när man tar ett bett så är det som om det är mos av allt, det är som om man inte ens behöver tugga. Hårda och färska äpplen ska det vara!
 
Jag längtar hur mycket som helst till när jag får ändra på rummet. Vet exakt hur jag vill ha det med så det kommer bli toppen! Ska visa mina idéer för dadi och se hur han tycker också. 
 
Nisvet Suljic är en utav dem killarna jag respekterar mest. Jag känner honom dock inte ett dugg men jag följer han på facebook och alla hans statusar har alltid en mening. Vissa stämmer in på en helt. Älskar hans statusar!
Jag tror också att jag är inte den enda som respekterar honom väldigt mycket. 
Tre utav hans statusar:
''Jag kanske kramar andra, jag kanske skrattar med andra och jag kanske smsar andra, men ingen av dem kommer någonsin betyda lika mycket som du betyder för mig.. ♥''
''Justin Bieber är inte en dålig artist, jag tror bara att de flesta killar är rädda för att erkänna det eftersom de är rädda för att bli kallade för "bög".''
''Graviditet, Perioder, Bröstcancer,
Nedtryckta, Våldtäkt, Misshandel, Trakasserier,
Smärta ...
- Kvinnor går igenom så mycket, det är därför jag har en sådan stor respekt för dem. ♥''
 
Jag älskar coca cola, dricker det nästan varje dag men måste sluta med det. Jag börjar att inte dricka det så ofta längre, innan var det typ som en vana men nu är jag inte så jätte sugen på det längre. 
 
Jag försöker att tvätta håret max  2-3 gånger varje vecka, pågrund av att det sliter otroligt mycket. Fast jag har träning och sånt så tvättar jag kroppen ordentligt istället för håret också. Om håret inte är äckligt förstås.
 
Jag älskar att titta på när mina katter sover. Hur dem rör sig osv. Dem är så gulliga.
fS

schemat

Ska förberedda lite inför skolan nu. Så som att ta fram lite pennor (bara för jag slarvar bort mina), lägga ner Pontus present, välja ut kläder, packa väskan till idrotten och annat sånt. Måste börja bli bättre på att gå upp tidigare och bli klar tidigare. Måste dessutom hinna med att äta frukost. Att jag redan ska börja i 8B, känns inte längesen jag gick i sexan. 
Så här ser schemat ut:
fS

signerat

Världens bästa dag i mitt liv

Allt började med att jag, Eve, Julia och min syster åkte till Gnosjö runt tre för att sedan börja köa med Jessy. Vi köade i två timmar medan Jessy hade köat ända sen ett. När det blev insläpp blev det helt kaos. Alla ville ha platserna längstfram så man fick verkligen trycka in sig, lämna biljetten sedan springa och ta sin plats. Vi fick plats längstfram. 
En halvtimme kvar och jag var hur nervös som helst. När han började gå upp mot scen kom tårarna nästan. Trodde aldrig att jag skulle känna så för en kändis. Han var så himla fin. Han började med King of our days och sedan rullade låtarna. Han valde perfekta låtar och avslutades Boys don't cry. 
Det var väldigt varmt och det var därför han svettades, så jävla sexig var han. Jag tror jag fick ögonkontakt med honom. Jag tittade och log mot honom och så log han lite tillbaka, OMG!
Han tackade för sig och vi sprang till signeringen, kom ganska långt fram. Han signerade min nya posters, armen, en liten lapp, min mobil och köpte en tygpåse. Var överlycklig, höll på att börja gråta ännu en gång, hoppade av glädje. Vi gick ut och skulle vänta på han men vi beslöt oss för att gå och ställa oss i kön igen för att jag glömde att han skulle signera min tygpåse och så skulle han signera min hals. 
När vi kom fram andra gången blev jag så nervös ännu en gång, han signerade tygpåsen och halsen. Började nästan gråta ännu en gång. Hans händer var så varma. Vill tillbaka till honom! Vi träffade Kalle, pratade lite med honom, fotade med honom och jag var bara tvungen att krama honom. 
Sedan gick vi ut och väntade på Ulrik, jag trodde att han aldrig skulle komma men sen såg vi honom. Alla sprang till honom och alla fick en kram. Han luktade så himla gott. Åh, vill tillbaka till den kramen!
Det var den bästa dagen i mitt liv! Jag saknar honom redan, jag älskar dig Ulrik!
Så himla fin är du Ulrik!
 

friends

Jag ska skriva mer om Ulrik Munther konserten i nästan inlägg lite på grund av att jag laddar över alla bilder. 
Men kan ju säga det att det var min bästa dag i mitt liv men sen på vägen hem så började må lite dåligt. Mådde illa, ont i huvudet och jätte trött. Hade inte ätit något sen ett, två på eftermiddagen och när vi var på väg hem var klockan runt nio. Så när jag kom hem åt jag och lade mig direkt i sängen. Somnade ungefär runt tio så jag var ganska trött. 
Marknaden var jätte rolig! Träffade skolkamrater, andra kompisar osv. En bra start nu när vi snart börjar skolan. Köpte inget mer förutom två drickor och tuggummin men det gick ändå. Vi tjejgänget åt på bambu och Joel och Martin hängde med. Fajtades med getingarna som var vid vårat bort, måste ha sett roligt ut när vi slängde oss, försökte slå dem och allt, haha. 
Vi fick även köpa en korv och hämta godis till en som stod vid ett utav stånden, lite halvt roligt var det, haha. 
Tog inga bilder tyvärr under marknaden men det finns i minnet istället.
fS

tacata

Har börjat gilla denna låten mer och mer för varje gång jag lyssnar på den.
fS
 

bredaryds marknad, snart

Felicia ska ta på sig kläder så sitter här och myser med molle.
Snart blir det bredarydsmarknad, gött! 
Blir og inte så mkt köp där idag känner jag på mig..
Sundwall smsade felicia att han kommer dit, så får hålla utkik. 

Hela brud gänget ska gå alltså Annie, madde, julia, jag och felicia. 
Hehe, ah men vi hörs!! 
/westman

spets

//långarmad med spets från H&M//

bredaryds marknad

Godmorgon, Nellie har kommit hit och jag ska fixa klart mig sedan åker vi till marknaden. Vädret är verkligen kass så det får bli långbyxor idag. 
Jag glömde lägga upp mitt inköp igår så det kommer efter detta inlägget. 
fS

love me the way i love you

Var hos Lissie en liten stund innan ändå när mami och dadi skulle dit. Vi satt och pratade för det mesta, längesen jag var hos och med henne. Får ta och träffa henne igen snart! Speciellt nu när skolan börjar. 
Måste klippa mig snart igen, vill inte få fem centimeter slitet som sist. Färgade håret innan jag drog till Nellie, blev nöjd med färgen men var inte van att se mig i mörkt hår men nu är jag van. Är grymt nöjd men funderar på att göra något med håret. Göra dip dye, ombre hår eller något sånt. 
Ska ner och äta något innan jag ska sova tror jag. Min dator börjar sega lite nu så ska stänga ner den. Godnatt!
fS

min sommar

Jag kan knappt tänka mig att alla dessa veckor som har varit sommarlov nästan är slut. Jag har gjort hur mycket som helst i sommar och ångrar inte en enda sekund. Alla mina vänner, familjen, djuren och allt. 
Några saker jag har gjort i sommar är:
  • Varit i Finland tillsammans med min bästis Lissie och hennes familj.
  • Varit på Gotland tillsammans med familjen.
  • Varit på ett fotbollsläger, Västervikslägret.
  • Varit på cup med världens bästa lag, Eskilsminne.
  • Träffat en massa kompisar och lärt känna nya.
  • Grillat en hel del.
  • Tittat på lite fotbollsmatcher.
  • Sovit i tält.
  • Tränat. 
  • Fyllt min garderob med en hel del nya kläder.
Osv, kommer inte ens ihåg allt fast jag vet att det är mer. 
Men tyvärr så har inte vädret varit på topp hela tiden men det har gått ändå. 
fS
Tre bilder ifrån sommaren fick det bli iallafall

where is the love?

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så ska ta och plocka lite på rummet. Rensade kläderna för någon dag sedan och fick bort en hel del som jag aldrig använder. Ska rensa mina skor med och måste köpa ett par nya converse. Mina converse är helt utslitna. Men vet inte ifall jag ska ha höga eller låga, kanske båda.
Imorgon är det marknad och sen på kvällen Ulrik Munther! Är så himla taggad! Har saknat honom så himla mycket och har inte sett honom sen förra året då han var i Halmstad. Har aldrig hunnit med det det detta året. 
Jag bloggar strax igen, puss.
fS

jag ska hålla din hand

Nu har jag ätit lite lyxmat ( bakpotatis, lax & tillbehör) och ska försöka spendera lite tid framför datorn till att blogga och titta på lite bilder. Har blivit besatt av tumblr nu för tiden, så himla fina bilder och allt finns det där. Ni kan hitta min här!
Hämtade mamis bil tidigare idag och så gick jag och syster i lite affärer. Hittade en långarmad med spets som jag älskar verkligen. Hur fin färg som helst och jätte skön. Kommer bild senare. Och så har jag och dadi varit på biltema och hemmakväll. 
När jag kom hem började jag och dadi titta på min cykel eftersom den hade fått punkar efter när mina kompisar hade cyklat på den och lite annat hade gått sönder. Och så tvättade jag mamis vinterdäck till den nya bilen. Jag börjar gillar bilar mer och mer nu för tiden, är det ett bra tecken? Kanske går i släkten eftersom några i släkten är ganska förtjusta i bilar. 
fS
Min älskling fick vara på bild idag. Så söt var han när han var kattunge. Nu finns han inte kvar här på jorden men han finns alltid med mig, jag saknar & älskar dig! 

summerdays

Håller på att laga mat och sedan ska jag lägga mig i solen. Vädret har varit på topp dem senaste två dagarna och jag hoppas det håller i ett bra tag till. 
Idag är det den enda dagen kvar av hela sommarlovet. Imorgon är det marknad och Ulrik Munther konsert sedan på söndag tar man det lugnt för att sedan spela match på kvällen. Sen börjar allvaret igen, nu känner man sig inte alls taggad inför det efter när man har sett sitt nya schema. 
fS

om du ändå bara visste

Syster håller på att fläta en fläta i håret och sedan går jag och lägger mig. Ska se ifall det är något roligt på tv med. 
Imorgon ska jag fortsätta med rummet, städa och så, laga mat och sedan åker vi till Värnamo för att hämta den nya bilen och kanske titta i lite affärer. 
Har snackat med dadi lite om eu-körkortet, ska nog strax anmäla mig till kurserna därmed syster. Är hur taggad som helst!
Jag har egentligen inte så jätte mycket mer att säga, inte som jag kommer på iallafall så ska inte sitta här i onödan. 
Godnatt sötisar!
fS

fall in love

be your everything

Har ätit och bytt om till fotbollskläder så är redo inför träningen. Lissie kommer och hämta oss strax över sex. 
Efter när vi hade väckt Nellie och Julia så drog vi inte upp till Rönne utan vi tog det mest lugnt, solen låg på hela tiden så det fick bli lättklätt (shorts och bikini överdel), lagade mat, städade, gick och köpte glass osv. Sedan cyklade jag och Annie hem till mig och åt ananas och sedan åkte hon hem. Dessa två dagar har varit grymma! Jag älskar er tjejer!
Jag bloggar mer senare idag, efter träningen.
fS

as long as you love me

Väckte Nellie och Julia för ett tag sedan, vi fick upp dem! 
Solen steker och man för värsta suget på att lägga sig ute och sola. 
Just det Madde och Annie är bäst! 
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu men vi får börja med att klä på oss och fixa oss, kramisar.
fS
 

dålig uppdatering

Halloj, vaknade nyss upp i Nellies säng efter en grym kväll tillsammans med tjejerna igår. Vi hängde mest ute, cyklade, åt pommes, var uppe på Rönne och spelade fotboll, gosade med en katt, tittade på film osv. 
Madde, Annie och Julia badade i Nellies lilla damm, haha. 
Senare idag kanske vi drar upp till Rönne och lirar lite mer fotboll och senare ikväll är det träning. 
Nu ska vi upp och väcka dem andra tjejerna, Nellie och Julia.
fS

Mean Girls

Favvo låt nu, ha det gött, godnat!! /westman

/westman

Lovar du att vara ärlig?: yes

Du heter: Nellie

Smeknamn: Nellie/blondin

Låt som när du är ledsen sörjer till?: kör på några bara

Beroende av: min mobil och högtalarna

Vad tror folk om dig?: jag vet inte, dom får tycka vad dom vill 

Stämmer det?-

Vad får du oftast komplimanger för?:  mest utseende

Hur imponerar man på dig?: snäll, toppen glad, är inte blyg

Brukar du skratta för dig själv?: haha, ja!!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: :D*

Var bor du?: hemma

Trivs du där?: yesbox

Äger du några converse: nej

Sprit, cider, vin eller öl: cider: inget 

Brukar du bli för full: nej

Vad har du för mobil operatör: 3

Är du allergisk mot något: solen mest

Har du haft sex idag:  nej

Hur svarar du i mobilen: "Ah?", "hej det är Nellie* " "vad vill du?"

Vem ringde du senast?: mami

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: veene

Antal timmar sömn inatt: inte mkt...

Sov du ensam: nope

Brukar du komma i tid: mest ja

När mår du bra: när alla andra mår bra!

När blev du fotad senast: ett tag sen

Hur känner du dig nu: lite trött, men på topp

Vanligaste färg på dina kläder: svart elr vit

Vad saknar du: juliiia & martin!!!!

Hade du en bra kväll igår: ohja!!

Favorit dryck på morgonen: mjölk/juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 12/1 

Är du blyg?: nja..

Sysslar du med någon idrott: fotboll :)

Vill du hellre ha mail än brev: brev! 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej

Har du spytt offentligt: tror inte det

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: göra allt en kille gör under ett helt år

Är du nöjd med ditt liv: jadå!

Är du bortskämd: nej

Vad gör du i morgon: är med brudarna!

Vad är det värsta du vet?: mördare, små kryp, krig, svält

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: brors på!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: massa

Vad längtar du till?: julen!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: yes

Vad använder du för shampoo?: olika

Vad är det finaste du fått?: jadu...

En speciell dag du minns:19 juli

Hur gammal är du: 13

Tycker du om någon just nu: nej

Du samlar på: sammlade energi drycker innan men nu vet jag inte!

Gröna eller röda äppeln: gröna!

Vem snackar du med när du är arg/ledsen: mina brudar!

Gillar du golf: helt ok

Vilken tid gick du upp idag: halv 11 

Har du sovit i din egna säng inatt: märker vi..

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: ja!

När grät du senast: rätt så länge sedan (tror jag)

Vad skulle du göra om du vann en miljon: ingen aning, resa för det första!

Bär du glasögon eller linser: nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nja, kanske skor osv ;)

När går du upp ur sängen en helgmorgon:  12! haha

Har du piercing: no

Vill du gifta dig: ja!

Vill du ha barn: ja!

Solar du ofta: nä

Är du bra på att laga mat: nej...

Är du flygrädd: nej

Hur vig är du: inte ett dugg!

Är du musikalisk?: nja..

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten, mjölk

Vilken är din favoritglass: piggelin! 

Tror du på ett liv efter döden: har ingen aning vad jag tror på..

Tycker du om sushi: nej

Vad äter du helst när du ser på film: godis

Bor dina föräldrar tillsammans: ja

Har du tandläkarskräck: lite..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll!

Vilken ögonfärg har du: gröna, mörka

Har du någon gång gråtit dej till sömns: japp

Biter du på naglarna: nej...

Röker eller snusar du: nope
 
Har du skrivkramp nu: nej
/westman

westman here

Hejhej sötnosar! 
Nellie här!!! 
Felicia sitter här och sover så tänkte jag hjälpa till lite här! 
Just nu sitter vi och snacka skype med vår kusin som vi inte har träffat på flera år, så kul att prata med honom. 
Hehe men blev ett litet inlägg, nu vaknade felicia och ska se om vi kan ut och gå en runda, hehe, puuuuusss

don't wake me up

Ni har väl inte missat frågestunden? Jag tycker vi satsa på fler frågor än vad jag hade sist så det är bara att börja ställa frågor och sprid vidare! Direktlänk: http://memoriesinyourwords.blogg.se/2012/august/svaren-kommer-upp-nar-jag-kanner-att-jag-har-fatt-tillrackligt-med-fragor.html#comments

Dadi har suttit och kollat lite på högtalarna och försökt fixa ljudet. Blir nog att försöka installera en sak på datorn och sedan se vad som händer efter det. Hoppas på det bästa!
Imorgon blir det inte så mycket bloggning kan jag redan säga nu. Ska ut och jobba, färga håret och sedan drar jag till Nellie. Men hinner nog blogga lite hos Nellie skulle jag tro. Iallafall ska dra mig mot sängen och försöka ladda lite krafter inför imorgon, godnatt.
fS
 

Miley var fin och är fin, hon kommer alltid att vara en stor förebild!

du är aldrig ensam, glöm inte det

Har nyss duschat efter en grym träning, tiden gick jätte fort så när vi skulle ha nerjoggning trodde man inte att träningen slut. 
Imorgon cyklar jag till Nellie och sover där. Självklart kommer dem andra brudarna med. Vi ska nog sova i tält annars blir det i hennes garage som dem har gjort till ett extra rum istället. 
Ska ner och äta något nu så ses senare, puss.
fS

mina högtalare

Jag tror jag har förstört mina högtalare.. Måste verkligen fixa det! Dadi får ta och titta på dem idag, annars blir det 
gammal bild men iallafall

someday

Nu ska jag ut och fixa med min gamla skateboard och sedan rensa kläder, så vi höres senare idag. P

härlig häng och match

När jag om hem igår hade jag inte ork att blogga utan ville lägga mig i sängen och bara ta det lugnt och så blev det med. 
Igår på eftermiddagen kom Julia och Egget till mig sedan gick vi hem till Madde och där chillade vi för det mesta, sedan åkte vi till Forsheda och tittade på match. Forsheda vann med 4-2, grattis. Och dem hade ett grymt passningspel, Forsheda!
Och när vi satt där kom Tillan och Moa senare, när vi skulle gå till bollagården så gick det inte som vi hade tänkt. Vi stoppade vägen, jag och Egget tog cyklarna och cyklade runt i hela Forsheda, vi satte oss bredvid vägen och bestämde hur vi skulle göra. Vi åkte till Bredaryd för att hitta en restaurang som var öppen men alla var stängde eller var nästan stängde så alla var hur hungriga som helst så till slut gick vi hem till Maddes pappa och lagade mat. Sedan åkte alla hem och jag lade mig i sängen. Dagen var hur rolig som helst! 
fS
Idag fick killarna stå för bilden, underbara är ni!

bullshit frågor

SEXTON ÄR:
1. Är du snygg? Sådär
2. Är du fet? Egentligen inte men man tänker ju så nu i tonåren
3. Är du smal? Ganska så egentligen som sagt
4. Är du en sportfåne? Ja, det kan man väl säga
5. Är du rolig? Haha, jag tycker jag är rolig iallafall
7. Är du feg? Det beror på vilka jag är med
8. Är du törstig? Nja, mer hungrig
9. Är du 16 år? Nej, 14 bast
10. Är du rik? Det beror på hur man ser på det
11. Är du fattig? Samma svar som på den över
12. Är du smart? Nja, ibland ibland inte
13. Är du ret-sugen? Ska ju träffa brudarna senare så kanske lite
14. Är du shoppingsugen? Jag är alltid shoppingsugen!
15. Är du saknad av någon? Ja♥
16. Är du hungrig? Ja, inte ätit lunch än

FYRA SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja, tack!
2. Skulle du vilja väga mer? Kanske en eller två kilon till
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Just nu så är jag ju ändå oskuld men kanske det
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? När jag blir äldre jag

SJU KAN:
1. Kan du vifta på öronen? Haha, åhnej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej, har världens kortaste tunga tydlingen bland mina vänner, haha
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Det tror jag
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag är själv
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? Det kan jag nog
6. Kan dina vänner lita på dig? Ja, till hundra!
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Yes, funderar på det redan nu

FYRA ANTINGEN ELLER:
1. Pierca tungan elr näsan? Näsan
2. Vara seriös eller rolig? hm, det beror på
3. Brinna upp eller drunkna? Vill inte dö på något utav dem sätten så inget.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Mina älskade föräldrar♥

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon just nu? Ja, det gör jag
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Höst
4. Soligt eller regnigt? Soligt
5. Är du uttråkad? Nja, ska strax börja fixa mig

OM MIG:
1. Hur mycket är klockan just nu? 13.15
2 Vart vill du bo? Här jag bor nu
4. Vill du gifta dig? Jag tror det
5. Är du kär? Ja, lite åt det hållet
6. Favoritårstid? Sommar

HAR DU UNDER DE SENASTE 2 MÅNADERNA:
1. Blivit kramad? Yes
2. Känt dig fånig? Haha, ja
3. Saknat någon? Yes
4. Ljugit? Ja, tyvärr
5. Gråtit? Ja.
6. Haft sex? Nej, oskuld
7.Lagat mat? Yes
fS

svaren kommer upp när jag känner att jag har fått tillräckligt med frågor

You know my feelings

goodbye lullaby

Vaknade någon minut innan nio så har hunnit med att äta en rejäl frukost (mycket vattenmellon, haha), måla naglarna, tagit hand om mig själv lite och annat som jag inte brukar hinna med innan lunch. 
Lyssnar igenom Avril Lavignes skiva, goodbye lullaby, det var ett tag sedan jag lyssnade på dem låtarna. 
Ska träffa Madde lite senare idag, vet inte riktigt vad vi kommer att göra men något iallafall. Jag kan inte tänka mig att det är mindre än en vecka kvar tills vi är i skolan igen. 
Vädret är nästan på topp, bara lite mer sol och så går jag ut och lägger mig i solen. Tidigare idag, runt tio tiden, sken solen men det var inte jätte varmt ute fast temperaturen var +20 grader. Ska iallafall ta på mig min bikini redan nu, även ifall det kanske inte bli jätte mycket sol så är det alltid skönt att ha på sig bikinin under ett par shorts och en mysig tröja. 
fS
Fyra bilder sen jag och tjejerna var i Reftele och tittade på 98:e killarna.

jag är glad nu

Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna, borsta håret och sedan lägga mig i sängen och titta på film. Har satt på alarm hela denna veckan så jag ska bli van att gå upp lite tidigare så nu ska jag upp halv nio istället för elva, halv tolv. 
Jag hinner inte blogga så jätte mycket nu för tiden fast jag försöker. Jag försöker hinna med så mycket som möjligt denna veckan innan skolan börjar så det är därför. Men ska försöka att blogga minst två gånger varje dag ändå. Ett inlägg om dagen och dagens låt såklart. Godnatt finisar!
fS

they say

hemma från westman

Har haft en underbar dag med Nellie! Först när jag kom till henne så gick vi ner till tempo, köpte lite fika sedan satte vi oss uppe på berget och satt där och snackade i mer än två timmar. Sedan drog vi till Bredaryd och tittade på a-lagsmatch där Bredaryd vann, hem till Nellie igen, spelade ett spel sedan gick vi upp till Rönne och tittade på a-lagsmatch igen och där Reftele förlorade. Sen så satt vi och åt pommes framför filmen American pie the reunion. Och gud vad mycket vi har snackat, verkligen allt mellan himmel och jord, älskar dig tjejej!
Imorgon drar jag och dem andra brudarna till Forsheda för att titta på fotboll, kommer bli trevligt!
fS

hela natten lång

Jag har ingen lust till att blogga mer ikväll så vi ses imorgon. Blir att träffa Nellie imorgon och sen hänger hon med till a-lagsmatchen, mys. 
Godnatt och sov gott mina kompisar.
fS

bredaryds ik, 98

Här har vi nästan hela 98:e laget och plus tre 99:er som hängde med till eskilsminne. Jag kan nog inte beskriva hur mycket jag älskar dem i laget. Alla är som en familj, vi stöttar varandra och jag är jätte stolt över dem alla. Vi har verkligen växt och blivit ett ännu bättre lag detta året. Just nu ligger vi etta i serien och vi tänker inte tappa den placeringen. Det har kommit in några nya i laget och vissa har jag spelat med ända sen jag började spela fotboll. Jag kommer aldrig svika detta laget även ifall jag tvekade mellan damlaget och 98:e laget så är jag sjukt glad över att jag valde 98:e laget. 
Under dem senaste lägerna så har vi kommit närmare och närmare varandra. Jag älskar dem äckligt mycket! 
Det var även dessa som hjälpte mig när jag inte visste ifall jag skulle fortsätta med fotbollen eller lägga ner med det. Tack till er alla för ni är så bäst! ♥
fS

jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar

Ska sätta mig ner och börja skissa lite hur jag vill ha mitt nya rum. Ska tapetsera, köpa in lite nytt, slänga ut lite och ändra om på rummet. När dadi vet hur vi vill ha det så kör vi igång. Så blir nog förmodligen till hösten sa han, spännande!
Har även skissat lite på hur jag vill ha mig design här på bloggen. Jag hoppas att det ser bra ut på datorn sen med! Kanske ska sätta mig någon kväll och försöka lite själv. 
Imorgon drar jag mig mot Bredaryd för att titta på a-lagsmatch. Min första för i år tror jag, dåligt av mig, mycket dåligt av mig! 
fS

om ditt hjärta slår

Har kommit hem från Värnamo efter lite shopping och har köpt en bil till mami. Så snart kommer vi ha tre bilar stående här på gården, haha. Bilen är ganska så liten och ser liten utifrån men när man sitter i den så är den inte så jätte liten trotsallt. Fick iallafall med mig en bikini underdel, jätte fin färg och en doftgran som jag ska ha i skåpet sen när skolan börjar. Jag tipsar, ha en doftsgran i skåpet! Jag köpte en med jordgubbsdoft, luktar hur gott som helst. Nellie ringde tidigare och snackade lite, tack för att du finns! Nästa vecka sover vi i tält eller i garages hos Nellie, massa med mys!
Ikväll blir det grillning och färga mamis hår, sedan blir det movietime!
fS
//doftgran från Eko// bikini underdel från Stadium//

hårinspiration

förbaskade sol

Solen leker med mig totallt. Innan lyste solen och det var jätte fint så tog på mig min bikini och skulle ut och lägga mig i solen, men nej nu är det ingen sol och det är gråa moln på himlen. Jag som börjar tappa min bränna, måste vara solbränd när jag börjar skolan med. 
Senare drar vi till Värnamo, ska titta på en bil som sagt och så ska jag fråga ifall jag kan svänga in till H&M eller något sånt. 
Kunde inte somna igår förens typ två, halv tre på grund av att jag drack kaffe precis innan jag skulle gå lägga mig och för en annan sak hände. Så jag drog mig i sängen till halv elva idag, men är fortfarande trött. Jag vet inte vad det är som händer med mig, måste börja gå upp tidigare för att klara av skolan sen. 
fS
jätte fina osv

svar till ok

Sv: Det har jag faktiskt ingen aning om, jag har bara hört att man tränar armarna och lite rygg. 
fS

i won't let you go

Låten är så otroligt fin och filmen, gad!
fS

någon rubrik här ja

Börjar få ont i huvudet osv. Så tror jag går och lägger mig nu. Vi ses imorgon kompisar!
fS

bekännelser

Jag vill lära mig jumstyle och Cwalk. Tycker det är så himla coolt! Det ser enkelt ut men när man väl försöker så står man där och typ ser verkligen ut som en amatör, haha. Men det är riktigt coolt och ska försöka lära mig.
 
När jag mår dåligt sätter jag i hörlurarna i mobilen, sätter på musik på högsta volym för att bara vara i min egna lilla värld. Musik får mig alltid att må bra och det är så bra för det finns alla sortes musik.
 
Jag har blivit sårad och sviken flera gånger i mitt liv så nu börjar jag nästan bli van och det gillar jag verkligen inte. En hemsk känsla är det egentligen. 
 
När jag vill ha någon som är ganska så dyrt och tjata mig till det och till slut får det så känner jag mig dum. Det är som om jag inte vill ha det längre. Det blir så konstigt, haha. 
 
Jag har världens bästa vänner. Åh, jag älskar dem så himla mycket! Dem betyder mer än guld för mig. Skulle aldrig kunna ha ett liv utan dem! ♥♥♥
fS

tränar magen

Har inte tränat magen på flera veckor så tog mig ett pass nyss och körde några övningar. Mami hade köpt en apparat men jag fattade inte hur den funkade så jag kör på en originallt sätt. Och då kan man bli extra nöjd att man har jobbat fram till det perfekta resultatet. Visst har jag en ganska så platt mage nu för tiden men vill få fram lite muskler med. Jag har heltklart blivit nöjdare med min mage än vad jag var förra året. Nu skryter jag inte eller något utan jag är stolt över min kropp. Ska även börja mer armhävningar, har blivit svagare i armarna, eller är det dem andra som har blivit starkare än mig, haha. Ska kämpa nu dem sista dagarna innan skolan och fortsätta ett tag efter att skolan har börjat med. 
Nu ska jag ner och skära upp frukt, mums!
fS
 

LOL

Filmen LOL är nog en utav dem bästa filmerna jag har sett. Har tittat på den tre gånger nu på en vecka och kommer säker bli igen snart. Så galet bra är den! En härlig tonårsfilm med romantik, vänskap osv, och allt i ett paket.
fS


 

OS-FINAL

Imorgon ska vi åka och titta på en bil till mamma och sen vet jag inte vad jag ska göra mer under morgondagen. Ut och springa kanske (?), styrke träna eller så ska jag bara ta det lugnt. 
Mami har köpt hem en massa frukt till mig som jag ska gotta mig med framför en bra film ikväll, men vet dock inte vilken film det blir än. Funderar lite på en kärleksfilm. 
Tittade nyss på handboll och Sverige är i OS-FINAL! Wiiiihoo! GO SVERIGE!
fS
 

Svar till anonym

Svar: Ja vi är tvillingar. Min syster heter Julia och är den bästa systern man kan ha!
Denna bilden kanske är en utav dem nyaste, vi brukar inte ta bilder tillsammans så ofta så. Vi är två äggstvillingar och det betyder att man inte är så jätte lika som dem som är ett äggstvillingar. 
fS

väldigt kort inlägg

Ska stryka tvätt nu bara för jag orkar och vill inte gå ut och jobba. Jag bloggar senare! 
fS
åh, ge mig

lägg din hand mot min kind

Snart är det knappt mer än en vecka kvar tills skolan börjar igen. Jag är väl sådär sugen på att börjar. Men man saknar ju klassen lite och dem andra. Jag har bestämt mig för att börja plugga mer, få bättre betyg osv. Hade inte så jätte bra betyg i sjuan och då var det inte ens seriöst men nu när det blir seriöst måste jag satsa! 
Nu ska jag ner och äta tomegröt och samtidigt bli stark! 
fS
Hubabuba♥

sen vill jag hålla din hand

Vilken låt!! Det är ganska svårt att tro att det är faktiskt han som sjunger i Takida som sjunger i denna låten. Man är så van att han sjunger engelska låtar men han var bättre när han sjöng svenska, guuuud! Älskar hans röst! Och vilken text ♥
fS
 
 

miljontalsbilder

Håller på att rensa bilder på datorn så jag kan lägga in nya och det blir för mycket och hela datorn segar sig. Ska även rensa all musik som är dubbelt så mycket än vad bilderna är. Kommer bli en långdag framför datorn känns det som. 
Jag och syster kokade tomtegröt innan som vi ska smaka snart på. Första gången vi kokar tomtegröt, så himla gott är det. Fast glömde bort tiden så hela botten blev bränd, haha. Men det går nog ändå!
fS
Härlig bild på syster och mig när vi fyllde år för några år sedan

for a dream

Efter filmen igår hade jag ingen ork till att blogga, höll på att somna under filmen redan. Så ska försöka ta igen det idag. Ska städa på rummet lite med idag och kanske göra något i huset annars blir det bara chillidill. 
Skulle kanske ha åkt till Jenna idag men det blev inte så.. Saknar henne redan. 
På måndag åker jag till Forsheda och titta på match mellan Forsheda och Reftele, trevligt. 
fS
 
Sebastian Larsson & Kim Källström
Fantastiska fotbollspelare

thepianoguys

Hur coolt som helst, syster visade denna videon och typ halvdog. Skit najs!
fS
 

big time

Jag har mina närmaste vänner som alltid står vid min sida i vilka fall som helst men jag har även dem som står mig nära som går bakom ryggen på mig mer och mer. Jag orkar inte att få höra allt, blir så himla sårad av allt. 
Jag vill inte ha sånna vänner men det är väldigt svårt när man inte kan se en framtid utan dem vännerna. Dem vännerna som jag älskar otroligt mycket. Växt upp med, lärt känna för några år sedan osv. 
Första dagen pratar man med dem och nästa dag går dem bakom ryggen på en. Jag litar bara på dem som står mig närmast men när den sviker mig så blir man helt tom och vet inte vad man ska göra.
 
Egentligen vill jag inte tycka synd om mig, jag tyckte synd om mig ständigt förr i tiden och skrev ut allt på bloggen osv. Men det är väldigt svårt när ingen förstår att detta tar kål på mig. 
Jag har kämpat och försökt att inte bry mig, men när allt kommer på lager efter lager så går det inte längre. 
Men jag har mina vänner som jag verkligen litar på och som aldrig sviker.
fS

2-3

Har ätit en rejäl tallrik med pasta och kassler efter matchen med 99:erna. Tyvärr så vann vi inte det utan det blev 2-3 som rubriken lyder. Jag tycker vi kämpade hårt och låg i hela tiden, vi förtjänade denna matchen tycker jag! Man jag gjorde ett mål iallafall, rätt så nöjd med den men har gjort ett snyggare. Och så blev man ju ganska så förbannad där på slutet, och nu ska jag inte ta upp något mer om det.. 
Ska upp och titta på LOL tillsammans med syster nu så vi ses senare, puss.
fS
Jag är ju lite sådär halvt cool ibland ju

näsblod efter 5-6 år

Madde och Nellie har åkt och jag ska börja små tagga inför matchen med 99:erna. Väldigt längesen jag var med och spelade med dem så jag hoppas att det går bra. Åker dit en halvtimme tidigare för att få massage, lyx hehe. 
Tittar på Top Model tillsammans med syster, finaldags är det, spännande!
Jag är ju ganska klumpig av mig ibland, haha. Så när vi var och lirade fotboll på rönne, höll jag i en coca cola flaska och så kommer det en boll och jag ska ta det, jag slår till mig själv på näsan med coca cola flaskan så jag får näsblod. Haha, jag kunde knappt fatta det. Efter 5-6 år så får jag näsblod av ett litet slag mot näsan. Men jag visade att jag hade varit där genom att markera mitt blod, haha. 
fS
Jag och snygga Nellie

tältning

Sitter i tältet och väntar på Nellie och Madde. Dem försvann bara sådär så sitter här själv med datorn, chillidill. Kommer bli en kall natt som sist, haha men det fixar vi med filtar och täcken minsann. Kommer bli grymt najs!
Cyklade till Reftele efter tolv tillsammans med Madde till Nellie. Vi cyklade upp till rönne och lirade fotboll, åt på pizzerian, chillade och lirade ännu mer fotboll. Sedan cyklade vi hem till mig och satte upp tältet.
Har fixat så vi har fått internet genom Nellies iphone. Ska titta på paradise hotel strax med. Följer inte årets säsong tyvärr så vet inte vilka som har åkt ut och kommit in osv. 
fS
boysen!

Flyger fritt

Jag ska dra mig mot sängen strax och titta på lite tv. Imorgon cyklar jag till Nellie och ska umgås med henne. Tar med mig fotbollsskorna för vi ska lira fotboll, tuffa brudar jao! Då ska jag visa att jag är en stolt BIK tjej! 
Lyssnar på Medina, härliga låtar! Vi höres imorgon godnatt.
fS

låt min själ släppa bördan

Är kär i Fonky Fresh och har varit det ända sen jag hörde tänk alla gånger och det var liksom för ungefär 2-3 år, omg!
fS
 

this can be everything

Träningen var faktis riktigt rolig idag, härligt att träffa nästan hela laget igen efter cupen. Men tyvärr så bråkade vaderna med mig igen, men aja. 
Ska sätta mig och skissa lite snart, sugen har man varit under hela dagen haha. Ska även testa systers nya pennor som hon tycker är väldigt bra. 
Innan skolan börja ska jag färga håret. Blir mörkt brunt denna gången, mitt hår börjar bli ljusbrunt så vill färga det. Men är lite rädd att det blir för mörkt så det ser svart ut. 
Glömde berätta, när vi var på gekås så var dem där och filmade inför nästa Ullared programmet så dem stod där och filmade Ola-Conny och jag och Jenna var ju bara tvugna att gå förbi för att få vara med i tv, haha. Sen efter ett tag märkte vi inte att dem hade flyttat på sig och vänt kameran mot oss och då snubblar jag över en mans fot och börjar illgarva. Hoppas dem inte fick med det! 
fS

i really miss you

Jag vet att jag har hoppat från den ena till den andra på sistonde men jag vet att detta är riktigt. Jag vill känna din närhet, höra din röst, dina läppar mot mina. Varför ska allt vara så komplicerat, åh jag hatar detta.
fS

dream love

Jenna åkte nyss hem så ska försöka göra något nyttigt i huset nu när både mami och dadi har börjat jobba. Regnet öser ner och det ser verkligen inte bra ut, hoppas det inte regnar sen när vi har träning. 
Jag hinner inte blogga så jätte mycket nu så vi ses senare, puss.
fS

Välö och presenter

//tjockiströja från Team Sportia// orangeaktigt linne från Bikbok// blommigt linne och vit top från Cubus// marinblå och röd axellös linne från Gina Tricot//
När vi gick där på stan så fick jag välja ut vad jag ville ha som födelsedagpresent sen köpte dem det.
Kedja till glasögonen och halsbandet är från Wilma och armbandet från Annie.
fS
 

LOL

Orkade tyvärr inte blogga igår kväll eftersom Jenna kom hit så ville umgås med henne. Chillade inne först sedan gick vi ut och var ute till tolv. Tittade på filmen LOL sen när vi kom in, grymt bra är den! 
Sedan idag åkte vi till gekås och shoppade. Jag är väldigt nöjd med alla mina saker. Förvånade mig lite att jag inte köpte lika mycket som dem andra gångerna, är ganska så stolt över mig själv faktiskt. 
Jenna sover över en natt till och just nu ger hon mig ryggmassage, skönt!
Imorgon kväll blir det träning, taggad!
fS
 

Ullared

 

 
Jennas köp:

baby, I love you

Första gången jag såg denna videon var idag på grund av att jag inte har hunnit se den innan cupen. Halv dog när teasern kom ut och nu när jag hade sett hela är jag helt död. Så himla snygg, sexig, het osv är han! OMG! Är så himla stolt över honom, asso gud! Måste köpa hans skiva snart, gash!
fS
 

Härligt ös på golvet var det och kul var det!

Discot på eskilscupen. Inte ett jättet litet disco må jag säga. Sjukt roligt var det, timmarna gick och när man minst anade det var man på väg hem.
fS
 

i am beautiful from head to toe, i know

Imorgon åker vi till ullared och shoppar, ska köpa mig lite hårprodukter och sånna saker för det mesta. Jenna kommer att komma idag redan så hon också kan hänga med till ullared. Har saknat henne en massa och kommer bli grymt roligt! 
Har ont i nedre benen (under knäna), ont på ena sidan under revbenen och har förmodlingen sträckt mig i högra ljumske, det är inte så jätte roligt, haha. Träning igen snart och sen på söndag är det första matchen för höstsäsongen i serien. Undrar hur det kommer gå med allt det onda jag har just nu, måste gå över!
Kommer säkert gå som en robot imorgon eller i övermorgon, haha. Uschusch.
fS

otrolig koreografi

listen to your heart

Underbara vänner

Är hemma från en utav dem bästa helgerna i mitt liv. Hela laget har varit på toppen humör hela tiden och det har varit hur roligt som helst. 
Tyvärr så åkte vi ut ur cupen i kvartsfinal genom straffar. Vi spelade två oavgjorda, en vann vi och en förlust match. Första matchen var vi inte så lika oss, vi hade knappast något spel eller något så det fick bli som det blev men sen dem andra kämpade vi fast vi hade ont här och där. 
Innan, emellan och efteråt matcherna snackade vi med våra grannar som var lika gamla som oss och killar, jätte snälla. Var i centrum och shoppade, i lördags kväll gick vi på disco och det var väldigt svettigt, varmt och allt men grymt kul, vi hittade alltid på något. Åh, ville egentligen inte hem! Hela laget kom närmare varandra, jätte mysigt. 
Kommer aldrig glömma denna helgen! Jag älskar er brudar!
fS
Suddig & skit mobil bild

gästblogg - rixfm festivalen 5 augusti 2011

 
 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från rix fm festivalen i växjö 2011. Första gången jag såg ulrik live, för exakt ett år sedan idag. Detta ska firas! Hihi. Och dessutom så är det Ulriks namnsdag idag, grattis!
 
/jessy
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon, typ. 
Vaknade vid 11 idag men drog mig lite i sängen tills halv 12. 
Just nu tittar jag och syrran på os. 
Händer inget idag typ, ska nog vara med på extra träningen idag för har verkligen inget och göra..

Uttråkad så det skriker om det...
Felicia kommer nog hem idag oxå! 
Hörde att dom hade vunnit en match! 

Ska se sen ikväll om det finns någon att snacka skype med, känge sedan man gjorde det! 
Nu blir det att äta, puss


Min plutta.
/westman

Covers

Tänkte visa en kille och en tjej som är sjukt duktiga på att sjunga!
Dock vet ju inte jag hur man lägger in youtube klipp (glömt) och speciellt nu när jag skriver på den nya blogg.se blir det ännu svårare! 
Men här är några länkar: 
cover av 

Is Anybody Out There?


http://www.youtube.com/watch?v=a_2IYuBO_yg&feature=relmfu
cover av 

Euphoria


http://www.youtube.com/watch?v=HpttW6FQ1JM&feature=relmfu

cover av 

The A Team Cover


http://www.youtube.com/watch?v=yvgknRzAYW8&feature=relmfu

/westman

Färga håret?

ÄNTLIGEN är man klippt! 
Haha, mami fick klippa mig denna gången för blev dock inte så nöjd hos frisören, liksom blev väldigt kort förra gången och blev ojämnt ena sidan var lång och andra sidan var kort, haha menmen. 
Fundera på att slinga håret ljusa slingor, börjar få mörkare hår på vissa ställen, så ska fundera på det! 
Igentligen vill jag har nästan vitt hår men kanske inte skulle passa i det? Lite osäker och rädd för det..
Men vi får la se hur det blir! 
Slingor är aldrig fel men skulle vilja göra hårbotten svart, sett jätte många tjejer och killar som har det, tycker det är dö coolt! Speciellt när man har ljust hår då det syns väldigt tydligt. 
Får fundera på det!
 
Typ såhär..haha


/westman

Sovit borta

Hejsan, seg bloggning ja, men sov över hos Linda inatt hehe. 
Gjorde inte så mycket som vanligt gick upp till stallet och red sen gick vi hem och slappade lite. 
Åt melon och kakor, mums! 
Såg på gammla favoriten "smurfarna" och sedan paranormal activity 3. 
Trodde faktist paranormal activity skulle vara läskigare men nja...
Vi cyklade en runda och bara pratade ut oss, skönt! 
Vi var riktigt trötta så la oss vid 1 tiden, ovanligt för oss! 

Sen direkt när jag kom hem åkte jag och familjen till vmo och spelade minigolf, haha visst kanske kom sist men helt okej var det! Vi åkte till hemmakväll och köpte enegidryck och godis, mums! 
Så nu blir det en slappa dag, kanske ska träffa linda ikväll och snacka lite mer men vi får se! 
puss

Söta!
/westman

gästblogg - bildbomb

 
 
 
Nu ska jag gästblogga här igen i några dagar! Inviger det med en massor av bilder från djurparken "Loro parque", som ligger i Teneriffa (spanien). Var där i början på året, och hade precis fått mitt 55-300mm teleobjektiv, så blev grymt nöjd med bilderna! 
 
 Just nu så sitter jag och snackar skype med Albin och några till. Trevligt! Ska socialisera mig med dem nu så vi får höras imorgon. puss!
 
/jessy
 
 

Ännu en gästbloggning

Hejsan, Felicia frågade igen om jag kunde gästblogga igen, självklart! 
Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu för har snart träning. 
Första träningen från uppehållet för mig. 
Men idag tidigt åkte jag och min familj till stranden och va där i en halvtimme haha inget fint väder precis för att bada...
Men blogga senare ikväll 
puss!

lista

-tidinställt-
Har nog gjort den här listan tidigare men svaren kanske har ändrats.

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Någon gång kommer det att inträffa nog
Hur många har du varit kär i på riktigt? Två eller tre
Är du kär just nu? Ja, lite små kär är jag

-Tio frågor om dig själv
Namn? Felicia Sjöberg
När fyller du år? 3 Juni
Några piercingar? Bara i öronen
Vad har du på dig just nu? Mjukisar, linne, kofta och underkläder
Vilken årstid är bäst? Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Man vaknar upp med en mysig kille jämte sig, solen lyser och man är lite halv trött för man vill ligga kvar.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Hur jag har förändrats, blivit en bättre människa, tycker jag iallafall!
Vad är du bra på? Jag är ganska bra på att skissa faktiskt.
Vem älskar du mest på denna jorden? Familjen, mina kompisar, djur osv!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Sover hellre tillsammans med någon.

- Tre frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig ? ellen och jennifer, vet väl mest, skulle jag tro!
Vem är snyggast av dina vänner? alla är snygga!
Vem är mest partyprisse? vet inte

- Sju Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Jag har kommit närmare alla i familjen så kan inte säga en utan alla tre.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja, nu har den blivit bättre.
vem är farligast i din familj? - Min mamma, haha
Vem ser roligast ut i din familj? Adu, vi ser alla roliga ut.
Vem är coolast? Min pappa
Vem sover du oftast med? Syster
Roligaste kvällen med familjen? Haft många genom åren

- Nio frågor om idag
Vad har du gjort? Tältat, badat, varit med kompisar och chillat.
Vad ska du göra nu? Snart sova.
Har du gjort något dåligt idag? Njae, tror inte det faktiskt.
Vad har du ätit idag? Fikat, potatisgratäng med grillat
Har du duschat idag? Nope
Har haft flätor inatt? Nope
Är du trött nu? Inte så
Vad händer idag? Sova
Går du i skolan? Inte idag, sommarlov har man här!

- ANNAT
Hur mår du just nu? Mår toppen!
Har du piercat dig ? Nej, tyvärr :(
Är du hungrig nu? Njae
Vad är klockan nu just nu? 22.36
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se, facebook och jessyland.blogg.se
 
- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? En kompis (säger inte namnet)
Vem ringde du senast? En kompis (säger inte namnet)
Vem sms:a till dig senast? Jesper
Vem sms:a du till senast? Jesper

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa?  Nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa ? Nyss

- ÖVRIGT
Gillar du punk? Adu, vet inte riktigt vad det är precis
Har du sminkat dig idag? Kvar från igår :p

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? Ulrik Munther, He is we osv.
Vad gillar du för musik? Allt möjligt

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor? Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Ja
Använder du wax? Nej
Använder du ögonskugga? Nej, om inte det är fest så kan det hända någon gång
Använder du kajal? Nja, samma sak som där uppe
Använder du hårspray? Ja
Använder du volymspray? Ibland
Använder du mousse? Ibland
Använder du deodorant? Ja
Använder du skinspray? Nej
Använder du parfym? Ja
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Använder du brunkräm? Nej
Använder du rouge? Nej
Uppsatt hår eller hängande? Hängande oftast
Plattar/lockar du håret varje dag? Nja, inte varje dag nu för tiden

- KÄRLEK
Är du kär just nu? Ja, lite små kär 
Har du kysst någon idag? Nej
När gav du senast någon en kyss/puss? Sen jag var med Simon
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Beror lite på, men just nu singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Ja...
Vem sov du senast bredvid? Nellie
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Privat
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Jadu, ingen koll faktiskt
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej, haha
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Om vi vet att vi kommer leva tillsammans livet ut, kanske ja
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Killen behöver inte ha en speciell stil, faller mest för personligheten.
fS

Here we go again

Jag hinner tyvärr inte berätta om dagen just nu för ska fixa mig inför natten och sedan sova. 
Åker till Helsingborg imorgon och jag hinner nog slänga in ett inlägg innan jag åker. Puss!
Nellie och Jessy kommer att gästblogga igen, tusen tack!
fS

just chilling

I måndags så tog jag ett bad efter träningen och det behövdes verkligen. Hur skönt som helst var det. Lyxade till det lite med vattenmelon och loka, mums.
fS