Trust the real you, not the wannabe you

Godkväll världen! Ligger just nu efter en riktigt härlig dag!
Började dagen som vanligt genom att skynda sig lite med sminkningen, håret och outfitsen, åt lite våfflor till frukost och sedan till skolan. Sista timmen då vi hade idrott dansade vi. Och jag kan väl säga att jag inte är så jätte bra på dans.. Så dansar runt där i salen och ler för kan inte stegen typ, haha. Men trots det så vann jag och Jacob idag, det bästa paret! Härligt Jacob, teamwork!
Efter skolan hängde Dennis och Robin med hem, chillade mest tills Madde kom, åt tacos och sen blev det träning. Rei från Smålandslaget (som bland annat var med när jag i Västervik och Moheda) kom och tränade oss idag. Han har kommit en gång innan och så ska han vara med på några träningar framåt. Dennis och Robin var på gymmet så länge och tittade lite på träningen sedan körde mami hem Robin och Dennis så kom inte hem förens halv tio ungefär men det var mysigt i bilen så kunde ju inte göra något annat än att spendera lite tid med killarna igen. Det blev lite sång, kola ätande och annat.
Åt en lussebulle och drack en kopp kafe när jag kom hem, duschade, tog fyra tabletter och nu ska jag strax sova. Ska bara försöka få tag i Dennis innan, eller så kanske han har somnat.. Vi sov lite idag tillsammans för var så trötta, så gulliga som somnar bara sådär när man ligger jämte varandra, haha ❤
Imorgon drar jag och laget till Burseryd för att spela cup, äntligen!! Åker kvart över fem och ifall vi kommer till final (som vi måste/kommer göra) så kommer den spelas halv elva på kvällen, så det kommer bli en lååång dag!
fS

back on track - again

Nu så är jag tillbaka efter det lilla upphållet, jag är hemskt ledsen att jag inte har hört av mig. Men nu är jag tillbaka och ska försöka få tillbaka lusten att blogga. Under dessa dagar som har gått så har jag haft fullt upp nästan hela tiden med läxor, prov, vänner, Dennis, konfa, träningar osv så bloggen har inte varit i första hand på ett tag. 
Och eftersom det är rätt så många som vill att jag ska börja blogga igen så kan jag inte gå emot det, så jag börjar blogga för det mesta för ni vill det, tack till ni som fortfarande har stannat kvar!
Just nu har jag nyss pluggat fysik och druckit te. Dennis var här i några timmar och åkte hem för kanske en timme sedan. Vi gjorde inte så mycket mer än att titta på film, små fajtats och allt sånt, åh älskar att vara med honom!
Har äntligen köpt en ny spegel, en till byrå och lite annat till rummet, det enda som saknas är korgar till mitt smink men det ska jag ta och köpa snart. Är relativt nöjd med rummet, det känns som om något saknas och så har jag lite som jag ska ändra på snart. Kommer att lägga ut bilder på rummet när allt är på plats! 
I helgen ska jag ut och fota så kommer att lägga ut några dagar-bilder till helgen, kika in då! 
fS
 

www.nattstad.se/izabellenordling

Nu så har det kommit en spännande tävling som jag måste bara vara med i! Man kan vinna en bh med nitar på, hur snyggt är inte det?! Har alltid velat ha en och nu har jag chansen!
Ni kan hitta tävlingen här, http://www.nattstad.se/izabellenordling!
Jag hoppas på det bästa!
fS

bekännelser

Jag kan lätt gå runt i tights eller mjukisar året om, men tyvärr så passar det inte till varje outfit och varje tillfälle. Så ibland så räddar jeansen faktiskt dem dagarna. Jag använder hellre tights jeans än helt vanliga jeans.
 
Jag är fortfarande lite rädd för att betala när man ska åka buss. Jag vet inte varför men jag har fått för mig att jag kommer säga fel osv. Men det går över sen när jag står där och betalar, vilket är bra, haha. 
 
Jag älskar att vara på stranden. Känna sanden mellan tårna, solen som ligger på, alla roliga människor som finns där, havet och allt annat. Jag älskar bara allt med stranden och havet! Om man bortser från brännmaneterna, usch verkligen..
 
Förr hade jag väldigt svårt att ta emot ett nej från mina föräldrar. När jag inte fick som jag ville tjatade jag tills jag fick det, blev hur tjurig som helst eller något annat som gjorde så dem ändrade sig. Nu i efterhand skäms jag otroligt mycket.. Jag ville ha onödiga saker hela tiden typ..
 
Nu för tiden föredrar jag lugna låtar eller jullåtar. Tycker hösten är en lugnande period och det är ju så nära jul så man måste ju bara lyssna på jullåtar. Sitter i volvon och lyssnar på Justins julskiva, hur härligt som helst!
 
Ifall jag tuggar tuggummi och det tappar smaken så kan jag verkligen inte ha kvar det längre. Även ifall jag vill ha något och tugga på eller det var det sista tuggummit så kan jag inte ha kvar det. Så på en dag går det åt en påse tuggummi. 
fS

Har du en vän

Har säkert lagt upp denna låten tidigare men nu gör jag det igen isåfall, så himla bra på något sätt!
fS
 

min dag

Eftersom jag stannade hemma idag från cupen medans dem andra som skulle vara med spelade en massa fotboll och hade det roligt så rensade jag gamla skolsaker, garderoben och lite annat. Som tur är så har jag inte ont i huvudet längre, halsen har blivit bättre, det gör inte så ont i kroppen längre och så har förskylningen börjat släppa mer och mer nu. När jag vaknade idag kändes det bättre och jag ville åka till cupen men det fick bli att stanna hemma försäkringhetens skull, vilket också är bra egentligen. 
Lite senare på eftermiddagen kom Dennis hit och tog hand om mig lite. Kändes genast mycket bättre när han var vid min sida! Vi tittade på film, små fajtades och allt som vi brukar göra när vi är. Testade Dr.Pepper'n igår och kan inte beskriva med ord hur äcklig jag tycker den är.. Så gav den till Dennis och såklart så älskar han ju Dr.Pepper..
Förhoppningsvis blir det skola imorgon, vill helst inte missa något i skolan och så efter skolan stannar jag en timme till för att läsa på fysik lite extra. Jag fattar ju noll inom fysik så det förklarar nog ganska mycket. 
Ska ner och göra te nu, sen skriver jag några bekännelser, puss!
fS
 

ready, set, go

Nu sätter jag igång mitt sundare liv på allvar! Har sagt det flera gånger tidigare men nu är det på riktigt! För det första så vill jag få upp min kondis och bygga upp lite muskler. Ska även försöka att inte äta sötsaker varje dag i veckan utan unnar mig med en liten sötsak då och då bara.
Men nu när det börjar bli kallare och det blir mörkt fortare så kommer det att bli lite svårare men ska försöka hinna med att springa några gånger i veckan iallafall. Får ta på mig varmare kläder och i värsta fall så får jag springa med pannlampa, haha. Eller så får jag åka till bredaryd eller reftele och springa el-ljusspåret.
You can do this, never give up. Never!
fS
 
 

Min familj tar hand om mig när jag är sjuk😇

Fyra bilder från denna veckan

This is me, this is real

Ett litet sent inlägg men det får bli bra för idag. När jag kom hem efter skolan idag gick jag raka vägen upp till sängen och lade mig. Syster kom upp med mat och en kopp te till mig sedan somnade jag. Hade en sån huvudvärk innan så kunde knappt hålla mig vaken. Sov i några timmar, huvudvärken släppte, gick ner, gjorde lite mer te och nu börjar huvudvärken komma igen. Min kropp har knappast orkat bära mig idag känns det som.. Har ont i nästan alla muskler och allt. Jätte kul att gå så i skolan och se helt utsliten ut. Så ska gå upp och tvätta av sminket sedan lägga mig. Är riktigt rädd att jag inte kan vara med på cupen på söndag.. Riktigt surt!
Imorgon ska jag plugga och sedan bara ta det lugnt. Ligga i sängen hela dagen känner jag nästan. Men då är det ju bra att sängen är så skön och alltid tar hand om mig!
Vi hörs lite senare!
fS

Ifall drömma kan gå i uppfyllelse så borde du ha varit här just nu❤

Ska strax gå och lägga mig, hade träning innan, duschade och har nyss pluggat till kemi provet vi har imorgon. Julia hängde med efter skolan idag, längesedan vi var. Vi chillade mest, åt glass och hade det allmänt roligt!
Har börjat bli förskyld och har ont i halsen, håller jag på att gå och bli sjuk?! Vill verkligen inte bli sjuk! Det är inte så jätte kul att ligga hemma och inte har något att göra, dessutom så missar man en del i skolan, gillar inte känslan av när man är sjuk heller och så vill jag inte vara borta från Dennis.
Imorgon är det fredag, wiho! Kommer att vara hemma och ta det lugnt imorgon efter skolan och på lördag sedan på söndags samlad vi vid sju på morgonen, åh herregud, kommer jag att överleva då?
Går och lägger mig nu, godnatt!
fS

4 AM

you never walk alone

Jo men hejsan, min dag har varit toppen om jag tar bort biologin. Skola som vanligt och sedan skulle jag med Dennis hem. Fick först frysa lite och sånt innan bussen kom sedan när vi kom hem till Dennis gjorde vi väl inte så jätte mycket. Vi tittade på film och chillade för det mesta. Sen när vi skulle ut för Dennis skulle träna lite så kom dadi när vi precis kom utanför dörren och skulle gå, lite tajming och även lite synd. Skulle gärna vilja stanna där lite längre. 
Imorgon blir det skola som vanligt, träning på kvällen och så ska jag hinna med att plugga till kemin och lite SO. 
Och på söndag åker jag och några till i laget till Växsjö för att spela cup.Vet inte ifall det är 5-manna eller 7-manna, vet inte heller ifall det är på konstgräs eller grus heller, så ja, men vi kör ändå!
Nu ska jag ner och tar mig en kopp te, äta lite mörk choklad, smsa älsklingen och titta på fotboll! Sverige mot England, kom igen SVERIGE! 
fS
 

And all this little thing

Hejsan hoppsan, ligger just nu i sängen och ska strax sova.
Efter skolan idag hängde Dennis, Robin och Madde med hem. Vi gjorde väl inte så mycket, som vanligt, haha. Men alltid lika roligt att vara med dem ändå! Sen när de hade åkt hem gick jag och syster ut för att ta beställningar från grannarna och lite andra här i byn. Laget säljer just nu New Body så om någon som bor i närheten vill köpa, bara säg till så tar vi emot beställningen!
Imorgon är det skola som vanligt, skollaget näst sista lektionen, yay! Och sen hänger jag med Dennis hem och stannar någon timme, roligtroligt!
Har fått höra att jag och Dennis är gulliga tillsammans och det tackar vi för! Men vi blir ju gulliga tillsammans!
Kramar & godnatt!
fS

Svar till anonym

Sv: Först och främst så tycker jag att du inte ska vara så feg med att skriva ditt namn. Skriv vem du är innan du ställer en sådan fråga. 
Ja, Dennis! Om jag nu skulle ha fått en mycket bättre vem skulle det vara om det inte var en utav mina närmaste kompisar, en som alltid har funnit för mig ända sen jag lärde känna honom, en som jag klickade med nästan direkt efter första gången vi träffade och en som älskar mig otroligt mycket idag. 
Ingen kan styra ens egna känslor, så är det bara. Mitt hjärta har valt Dennis och Dennis's hjärta har valt mig. Vi är väldigt lyckliga tillsammans som dem flesta ser oss när vi är tillsammans. Jag kan alltid vara mig själv när jag är med honom. Jag kan vara hur random, cpe och allt men ändå så ler han mot mig som om jag var den enda som fanns i världen. Han är verkligen guldvärd, jag kan inte säga något annat än det. 
Jag tycker det var en onödig kommentar. Jag tycker att ingen ska lägga ner den tiden på att skriva något sånt när du kanske inte ens vet om hur jag känner mig. Jag älskar Dennis, så är det bara!
 
Till er andra, förlåt ifall jag tog i lite men jag blir så piss off när någon säger så om Dennis.
fS

Grattis på fars-dag världens bästa pappa!

Jag vet att jag är en dag försenad men bättre sent än aldrig!
Älskade pappa, du har alltid funnits där för mig. Vid vilka tillfällen som helst. Har alltid kunnat prata med dig oavsett vad det gällde. Du lyssnade alltid på vad jag hade att säga. Även ifall du inte hade den åsikten jag ville att du skulle ha så hjälpte du mig. Du var den som fanns där när jag föddes, du var den som läste sagor för mig och Julia innan vi gick och lade oss, du var den som alltid skyddade oss, du var den som gifte dig med vår älskade mamma som har hjälpt till att uppfostra oss. Ni gjorde oss tillsammans till den jag är idag och den Julia är idag. Jag älskar dig otroligt mycket! ♥
fS
 
 

Gubben fyller år!

Vinterträningarna har börjat äntligen, hade träning förra veckan och på torsdag blir det nästa. Snart åker vi till en cup i Växsjö och sen ska vi till adventscupen i Buseryd. Är riktigt taggad!
Och snart ska vi börja öva inför lucian med konfan och dem andra som ska vara med. Undra vem som blir lucia iår? 
Idag är det den 12 november och min älskade Dennis fyller 15 år. Gav honom en kedja i födelsedag och jag hoppades han gillade den, han sa att han gillade den iallafall. Har kramat om honom, små pussat honom och allt. Han är värd det! Ska göra det imorgon med, i övermorgon, dagen där efter osv. På onsdag efter skolan blir det nog att umgås med honom och sen till helgen kanske sova över eller bara träffas på kvällen igen. 
Grattis ännu en gång gubben! ♥
fS
 

svar till Nellie

Sv: Tacktack Nellie! 
Nej, vi är inte tillsammans, tror jag, haha. Men man kan väl säga att vi är väldigt nära nu. Han är en otrolig kille måste jag säga. Perfekt och allt är han, är sjukt glad att han finns där för mig! 
Jag vet att jag inte har varit så aktiv den/dem senaste månaderna men så har det blivit.. Har fullt med läxor, noll blogginspiration som sagt. Men jag ska försöka blogga varje dag nu! ♥
fS

fotbollsgalan

Får väl börja med att säga förlåt för den 15349553 gången.. Har nästan glömt bort bloggen och dessutom så har jag noll blogginspiration som sagt. Ska försöka ta och fota lite till min lilla bild-lista som jag inte har lagt upp på några dagar nu. Har även bestämt mig att inte ta en bloggpaus. Men kommer förmodlingen inte blogga så jätte mycket varje dag men ska försöka lägga in ett inlägg varje dag åtmindstonde. Har fullt med läxor, prov osv. Nu så det tar en hel del tid. Och på helgerna är jag oftast upptagen. Ni får jätte gärna tipsa om vad jag kan skriva. Vad som helst! 
Just nu tittar jag på fotbollsgalan och har inpackning i håret. Känner att mitt hår börjar verkligen bli slitet igen så måste klippa mig innan julen kommer. Åh, älskade jul!
fS

ur balans

Le week-end

Min helg har varit toppen än så länge, vilket som är hur bra som helst! Livet börjar gå mot en ljusare sida mer och mer, älskar't!
I fredags var det skola som vanligt. Hade utvecklingssamtal under skoltid så slapp halva kemin. Efter skolan åkte hela familjen till Värnamo och handlade lite sedan när vi kom hem började jag små städa på rummet och fixa allt inför att Dennis, Madde och Robin skulle komma. Vi chillade, var ute och gick, lagade mat, tittade på film osv. Sov tillsammans med Dennis inatt, åh vad jag har saknat det! Älskar att sova på hans bröst och höra hans hjärtslag, värmen från honom, lukten från honom, hans arm runt mig och allt. Går inte att beskriva hur skönt det är verkligen, sover hur skönt som helst.
När vi vaknade satte vi igång tvn, åt lite onyttigt till frukost och hade det allmänt chill som vanligt. Runt två blev jag och Dennis lite små trötta så vi somnade såklart direkt nästan, har nog inte sovit så gott på flera år. På måndag fyller gubben 15 år så har köpt en liten present till honom och jag hoppas han gillar den! Mamma hjälpte mig att välja och så fick vi hjälp av killen som var i kassan så förhoppningsvis blir det bra!
Idag har jag pluggat en massor med läxor, gick bättre än vad jag trodde faktiskt! Har gjort två inlämningsuppgifter, läxor och läst lite tills proven. Har blivit bättre i skolan nu enligt mina lärare och mina föräldrar så det känns mycket bättre när jag gör läxorna nu!
fS

Skoldags igen

Hejsan svejsan, bloggen är verkligen inte på topp längre och jag tror jag tar en bloggpaus i någon vecka snart.
Har äntligen blivit klar med tapetseringen på rummet och nu återstår bara nya möbler osv.
Har sovmorgon idag så sitter här med mina käraste vänner, speciellt Martin som är på bilden. Vi ses senare, puss!
fS

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2832740/images/2012/pic_509a15d49606ee4b3cb941a9.jpg" class="image">

Jag är lyckligare nu

Nattmat, ingen skola imorgon och ett leende på läpparna

Efter konfan gjorde jag inte så mycket mer än att flytta in mina saker till rummet. Ska köpa in en till byro, en spegel, en hylla och dekorationer och sen är rummet klart! Är skit nöjd med tapet valet! Fast dadi har beställt en till rulle för att det inte räckte så det är ett litet hörn där de gamla tapeterna är kvar men på tisdag blir dem också täckta, förhoppningsvis.
Sitter just nu i min säng och äter majs i burk, att majs kan vara så gott!
Imorgon hänger jag med mami till Värnamo, först till sjukhuset sedan åka och köpa doftljus osv. Sedan kanske träffa Dennis, Madde och Robin igen.
fS

Dem senaste dagarna

Nu har det hänt igen, jag har inte hunnit blogga på några dagar som jag måste ta igen känner jag!
I fredags fick jag min nya älskade mobil, en Iphone. Så himla skönt att ha en som inte segar sig eller något.
Så just nu testar jag att mobilblogga och jag tycker det går super! Så förhoppningsvis så blir det mer bloggande.
Alla verkar ha varit på halloween fest när man själv sov hos Dennis från igår. Dennis familj hade en halloween fest så det var många som var riktigt stiliga igår.
Snart blir det konfa och sedan hem för att göra klart på rummet. Dadi har tapetserat klart snart så lär flytta in idag i mitt rum.
Men vi ses lite senare!
fS

ser du vad du gör mot mig

Duschen väntar på mig sedan blir det att dricka te och in på tumblr. Känner att jag måste ut och fota på alla dem underbara löven som är kvar, fast snart är det inte lika färgglatt som det var för någon vecka sedan. 
Längtar tills morgondagen, som jag kommer ta upp mer senare imorgon kväll. Imorgon blir det att flytta över alla systers och mina saker till systers rum och sedan börja på mitt rum. Jag tror dem blir klara med tapetseringen ikväll med systers rum och än så länge så är det riktigt snyggt. Syster är nog ganska nöjd, skulle jag tro. 
fS
Så här har vi haft det i några dagar nu, trångt som tusan! 

trött trött trött

Vaknade runt halv sex idag för kunde verkligen inte sova. Min mage ville ha mat, haha. Gick ner, gjorde iordning lite frukost och sedan så löste jag lite suduko. Längesedan jag gjorde det men det gick ändå. 
Har gjort fika, lagat mat och lite sånt idag annars har jag knappt gjort något. Har allmänt haft det ganska tråkigt hela dagen. Men nu blir det att titta på torka aldrig tårar utan handskar så vi ses lite senare, puss!
fS

dance with me tonight

L O V E

Dag 13 - Kändisar du är "kär" i.

tända ljus och raggsockar

Just nu har jag det såhär mysigt!
Saknar gårdagen och dagen innan det, saknar min lilla Dennis! Hoppas att jag får lite tid senare i veckan så jag kan träffa honom åtmindstonde en gång till innan vi börjar skolan. Jag bara älskar att umgås med Dennis, Madde och Robin. Man slappnar av verkligen och bjuder på sig själv, haha. Nej men nog snackat om det än så länge. Går och lägger mig strax så ska passa på att säga godnatt!
fS