wolf

jag hatar att jag älskar dig

awake but still dreaming

Nu orkar jag verkligen inte plugga mer, hela världen snurrar och huvudvärken börjar komma tillbaka. Har haft det så här i perioder från igår efter jag åt på bambu med laget. Gillar inte det precis, så fort jag ställer mig upp blir jag svimfärdig.. Matchen igår me A-laget var nästan detsamma, kändes som om jag inte var vaken osv. Usch, det måste gå bort!
Har suttit framför tv:n för det mesta idag, har inte orkat göra något annat än det och plugga. Bar upp mitt nattduksbord innan så nu är den klar och allt. Det är lite konstigt att den ser ut som den gjorde innan när jag bar upp den på rummet fast jag målade den två gånger vit, haha. Lite läskigt ändå. 
fS
Sorry Holmis men tyckte denna bilden var väldigt charmig, speciellt du!
Kan inte allt bli som förr? Allt var mycket enklare då. Inga lögner, hemligheter bara kärlek. Alla helger, dagar, sms, telefonsamtal, dampdagar vi hade ihop, jag saknar dem så. Jag kommer ihåg första dagen ihop som om det var igår. Jag älskar er. 

En utav dem vackraste flickorna i världen

plugg-dag

Har varit på gudtjänst och ätit lunch så nu drar jag igång mitt pluggande. Har fem läxor denna veckan så ska nog börja med att plugga. 
Mami vill åka till Gekås snart igen så hänger gärna med! Ska köpa en ursnygg jacka som jag inte köpte sist. Ska bara försöka få med henne på att åka snart med. Har börjat tänka på julklappar redan och hittat några redan, ska försöka köpa julklappar innan det blir försent. Har ju en hel del vänner, mina föräldrar och syster som jag ska köpa till. Har även kommit på en liten tidig julklapp till mig själv, behöver bara några hundralappar till sedan så blir den min! Kommer bli en överraskning!
Har inte så jätte mycket att blogga om nu för tiden egentligen även ifall jag försöker grunna ut något som jag kan blogga om. 
fS
Detta paret är hur gulliga som helst tillsammans, helt otroligt!
Jag har tidigare bloggat om dem och lär göra det igen. 
Och de heter Jesse Ryan och Samantha Lynn.
Inlägget jag tidigare har gjort.

Kommer aldrig att ha råd med alla dessa urläckra klädesplagg

A-laget

 




BIK F98

Tränarna, tack!
fS

utsliten tjej

Nu är jag helt slut i benen och huvudvärken börjar komma.. Blir nog att lägga sig strax så man orkar ta sig upp imorgon så man kan gå på gudtjänst. 
Matchen med 98:erna blev 5-3 till oss, efter det åt vi världens snyggaste tårta sedan blev det bambu med laget och sedan match igen med A-laget som blev 7-3 till oss. Nu blir det vila tills nästa träning, orkar knappast gå längre, haha. Så himla gött att vinna serien! Jag älskar mitt lag mest!
Kommer lägga upp lite bilder under dem två matcherna efter kvällsmaten!
fS

Avalanna Routh

12 km

Sorry, för dålig bloggning denna veckan men har haft fullt upp! 
Idag hade vi en riktigt lektion och en halv lektion sedan hade Otto, Bell och Anna uppvärmning och sedan gick och joggade man 12 km. 
Och när man kom hem blev det att klippa gräset och måla nattduksbordet ännu en gång, så vad gör jag? Jo, sitter i soffan halvt död och ska strax sova. Värker i benen och jag hoppas det har gått över tills imorgon!
Sista serie matchen imorgon och vi spelar mot Vaggeryd! Vi tar dem tjejer!
Efter matchen blir det firande och sedan på kvällen förhoppningsvis ännu mer firande med laget. Spelar med A-laget imorgon med, hoppas det går lika bra som sist. Puss, godnatt!
fS

Madde, Robin & Dennis

Har spenderat dagen som sagt med Madde, Robin och Dennis. Vi har bakat chokladbollar och muffins, varit ute i fårhagen, haha, tittat på film, spelat pingis och annat. Och det har varit riktigt roligt! Jag och Madde blev lite trötta på slutet så låg och skrattade och hade oss, haha. 
Sen efter när Dennis och Robin stack hem satte jag igång och gjorde äppelkaka och varmaäpplen. 
Nu blir det sängen, godnatt!
fS

studiedag

Känns rätt bra att sitta här hemma och ta det lugnt när dem andra skolorna har lektioner. Men lite tråkigt att man har studiedag mitt i veckan och inte på en fredag till exempel. Min dag kommer jag att spendera lite med att plugga och sedan träffa Madde, Dennis och Robin.  
Träningen igår var väldigt kladdigt och smutsigt, haha. Jag och Egget hade lerkrig typ, så vi var jätte fina. Men på slutet av träningen började jag må illa, jag tror det berodde på att jag knappast hade ätit något under gårdagen. Så när jag kom hem började jag med att ta ett varmt bad och sedan fick det bli mat. 
Nu ska jag och syster gå ner och äta frukost, ses. 
fS
Bild från matchen i Reftele i sommras med brudarna

att inse att man inte betyder så mycket för den personen man trodde känns som ett hårt slag i magen varje gång man tänker på det.

Håller på att laddar ner några låtar från youtube sedan ska jag sova. 
Jag vet knappast vad jag ska blogga om nu för tiden men ska nog dra igång en lista snart igen och försöka lägga upp en sak ur listan varje dag då. 
Vi ses imorgon förhoppningsvis, godnatt. 
fS

you smiling back at me

Älskade låt! Kom tillbaka Westlife!
Har kommit tillbaka till min Westlife period, åh älskar deras låtar!
fS

don't you worry child, see heaven's got a plan for you

Hallåhallå, har precis pluggat engelska och franska till imorgon och innan det sov jag några timmar. 
Imorgon är skoldagen som vanlig efter skolan blir det konfa sedan gå till farmor & farfar och sedan till träningen. Längesedan man gick till farmor & farfar efter skolan så varför inte gå till dem efter konfan när man redan är i bredaryd? Saknar våra fika stunder och så. Och så har vår kära Bonzo gått bort. Farmor & farfar hund, han var en livlig hund. Vila i frid Bonzo ♥
Ska ner och äta nu så bloggar senare. 
fS
 

butterfly fly away

Matchen med a-laget blev 1-3 till oss. Först tvekade jag och små tjurade om att spela med dem men ångrade det sen när jag kom ut på plan. Kändes riktigt bra att spela med dem ändå och denna gången gick det bra för mig. 
Ska borsta tänderna och sedan försöka sova. Har knappast någon engeri kvar i kroppen så måste låta den få vila. 
Godnatt, kram. 
fS
tumblr

the first of every tear I'm gonna cry

SERIESEGRARE!

Jag är så otroligt stolt över dem alla i laget och så till dem 99:er som har spelat med oss! 
Nu har vi bara en match kvar men vi har redan vunnit serien. Idag var det den matchen som allt gällde om, om vi spelade lika eller vann så vann vi serien, ifall vi förlorade var vi tvugna att vinna nästa match men såklart så vann vi idag! Galet gött tjejer! Vi kommer dock fira segern nästa helg mer, spara det bästa till sist!
Nu måste jag ser och äta sedan dra jag och spela med A-laget.
fS

don't come back for me

Sitter hos Lissie och tittar på awkward för tillfället. Ska nog titta på film lite senare och så. 
När jag kom till henne stack vi upp till stallet och var lite med Mirror. 
Måste upp tidigt imorgon för att sedan åka till samlingen som är vid halv, kvart i tio. Jag hoppas att jag och Lissie överlever imorgon på morgonen, haha. 
fS
Bild från Finland. Vilka minnen, haha!

give your heart a break

God eftermiddag, lite senare blir det att måla om nattduksbordet och sen vet jag inte. Har gått runt i huset i minst tre timmar nu utan att ha gjort något vettigt. Har absolut ingenting att göra. 
Har tittat på lite olika skidjackor och hittat några som jag är intresserad av. Men att dem ska kosta så himla mycket. Hittade nog ingen som kostade mindre än 2000 kr. Och så behöver jag ha nya skidbyxor eller vad det heter. Lånar mamis annars. Även ifall jag inte åker så himla mycket skidor.. Vi funderar på att åka på skidsemester någongång så ja, man kan alltid ha det i tankarna. 
Nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på skön musik, puss.
fS
Bjuder på en instagram bild. Min mobilkamera suger så bilder blir inte alls bra, som ni kanske se?

it's now or never

Dem har gjort det igen! En otrolig låt och videon ska vi inte ens snacka om!! Är väldigt stolt över alla dem fem, älskar er! ♥
fS

he said

helt underbar är du

Såg nyss på Big in Japan som sagt, åh så himla fin är han. Har alltid sett han i hans stickade mössor men nu på videon hade han en stickad mössa där han hade vikit upp kanten, så snyggt! Han är för himla underbar måste jag säga!
Han höll även på att skriva några låtar och dem lät perfekta, längtar tills dem kommer ut!
Idag är det exakt 34 dagar sen jag kramade honom, såg honom uppträda live, stod i kö två gånger för att få träffa honom, kramade Kalle, fick en massa saker signerat osv. Jag saknar honom och jag får inte se honom förens nästa år, hur kommer jag klara mig?!
Jag älskar dig Ulrik! ♥
Drar mig mot sängen nu och ska drömma mig bort (Ulrik), godnatt!
fS

if it means a lot to you

Har bestämt mig för att måla om mitt nattduksbord imorgon eftersom jag kommer ha hela dagen på mig och har inget att göra imorgon. Jag hoppas att resultatet blir bra!
Just nu blir det att titta på Big in Japan och äta polly, mums, ha det bra så länge!
fS
 

Ullared

Jackan ser mycket bättre ut irl.
fS

when i see your face

Jag är lyckligare nu, idag efter skolan drog jag, familjen och Lissie till Ullared. Fick hem en hel del och är grymt nöjd med mitt köp. Även ifall jag inte köpte så mycket så blev jag nöjd. Köpte allt jag behövde så superduper. 
Har tagit kort på mitt köp så det kommer upp i nästa inlägg.
Imorgon blir det ingen match mot Gnosjö men åker nog till Lissie på kvällen och sover där tills söndag. Och på söndag blir det först match med mitt lag mot Gnosjö i Lanna sedan vid fem blir det match med A-laget mot Hillerstorp i Hillerstorp. 
Nästa vecka har man studiedag på onsdag och skoljoggen på fredag som är 12 km, hoppas jag får bättre tid än förra året!
fS

imagine

Hejhej, chillar i soffan just nu och ska strax äta kladdkaka. Jag och syster var så sugna så vi var nästan tvugna att fixa ihop en kladdkaka. Om 1,5 timme är det träning. 99:orna + Egget och Eve har match så det blir vi 98:er, Otto och Hanna. Kommer bli roligt känner jag! Är lite små taggad.
Vi ses senare, puss.
fS

starkare naglar?

Jag måste verkligen ha tips hur man kan få starkare och tjockare naglar. Mina naglar tål knappast något, den bryts och bitar går av. Usch, det är hemskt! Jag har köpt ett nagellack där det skulle ha gjort naglarna starkare men det har inte blivit någon ändring. Så slösade pengar på det totallt!
Så om det finns någon som har något tips om hur man kan göra sina naglar starkare så tipsa gärna! 
fS
Bild från google

anytime you whisper my name

En otrolig cover, helt underbar! Vilken röst han verkligen ha, åh är kär i den!
fS
 

tidsfördriv

1. Vad är ditt mellan-namn? - Sofia
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? - Olivia skulle ha varit fint men jag är nöjd med mitt namn ändå!
3. Är du i ett förhållande nu? - Nope.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 
5. Vem var du tillsammans med sist? - Jag känner mig jätte dum, men jag tror det var Simon kommer inte ihåg, hehe..
6. Får man fråga varför det tog slut? - Vi gled nog isär eller något..
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Ja.
9. Vad gör du på fredagskvällar? - Spenderar den oftast med mina kompisar
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - Finns så sjukt många men antingen LOL, 8 mile, titanic eller dear John
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - nope, oskuld
12. Har du någonsin varit full? - nej
13. Har du testat droger? - nej och tänker aldrig göra det heller!
14. Röker du? - nej
15. Snusar du? - nej
16. Saknar du någon just nu? - Jaa!
17. Hur mår du idag? - Jodå fint, fryser lite bara!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - inga
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - jag satt nog vi datorn då, haha
20. Bästa minnet från sommaren? - Antingen när jag hängde med min bästavän till Finland eller när laget var på eskilsminne
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? - Finland
22. När var du där? - på sommarlovet
23. Är du rasist? - nej, verkligen inte! Kanske skojar lite ibland om det men är absolut inte det!
24. Har du helt svenskt ursprung? - Är född i Sverige men min mami är Thailändare
25. Om nej, vart kommer du ifrån? 
26. Föredrar du svenska eller utländska killar/tjejer? Det spelar ingen roll alls :)
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ser emot ganska mycket nu framåt!
28. Sköter du skolan? Jadå!
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - Fick inte betyg förra året
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - B
31. Vilket ämne var det? - I teknik
32. Har du fått ig på ett prov? - ja
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - ja, skolband
34. Anser du dig vara intelligent? - Nja, blandat
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? - Min barndom heltklart! Fast ändå en liten del av tonåren med!
36. Vilken va den värsta tiden då? - Halva femman och sexan
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? - Inte jätte dåligt men dåligt
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? - ja.
39. Har du haft sömnproblem? - ja 
40. Hur ofta gråter du? - oftare än vad jag gjorde förr iallafall
41. Vad gör du när du mår dåligt? - Musik eller försöker snacka med en kompis
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? - Antingen Lissie eller Jenna
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? - Ja.
44. Vilken klass går du i nu? - 8B
45. Vilken skola? -  Forsheda
46. Har du varit otrogen någon gång? - nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? - nej
48. Är du stolt över dig själv? - nja, ibland så!
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? - Att jag är mig själv!
50. Vad får du ofta komplimanger för? -  ehe, min rumpa och ögonen
51. Har du lätt att få folk att skratta? - Ibland har jag mina stunder ;)
52. Cider elller öl? - cider
53. Har du några talanger? - Har nog några
54. Vet du om någon är kär i dig? - Ja
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? - Ja det är ju klart!
56. Vad står det i ditt senaste sms? -  ''Jag undrar om du vill komma till mig på lördag på tjejkväll? :)<3''
57. Hur lång är du? - 1.58/1.59 m
59. Vilken storlek har du på kläderna? - XS/S, 36
60. Har du svarat ärligt? - ja, har försökt iallafall
fS

good time

Hallå där kött och blåbär, igår hann jag inte blogga pågrund av att jag somnade när jag kom hem efter skolan, träning, körde hem Lissie efter träningen sedan skulle jag duscha och fixa lite tills nästa dag. 
Idag var vi i Åminne, 8A/B, gick på lite olika stationer, smakade på en maträtt och lite annat. Fick gå runt med ett förkläde och en keps/basket, jag, Ame och Pontus var heltklart coolast i våran grupp, haha. Det var inte så jätte intressant att gå runt där och så men det var roligt att få umgås med 8A. 
Imorgon blir det skola som vanligt och träning efter det. Åh, älskar gemenskapen och lagandan vi har i laget, blir så glad av det, haha. Tagga match mot Gnosjö hemma till helgen! Två till matcher och sen är serien över, vi vinner denna serien tjejer! Kom igen!
fS

Dag 10 - Dina 5 favoritcitat

Att ett collage kan ta en sån tid, haha. Tog nog minst en timme för att hitta mina favoriter, skriva in alla och fixa annat.
fS
 

det här är sagan om mig

Han är för söt!
fS

Big In Japan

Tittade på det första avsnittet av Big In Japan där det är Ulrik Munther som är huvudpersonen. Dem intervjuar han och en massa annat. Dem filmade honom när han åkte longboard i solnedgången, visade urgulliga videos när han var yngre osv. 
Han är så himla fin! Tror jag dör. Han har verkligen blivit stor, kommer ihåg när man såg honom på lilla melodifestivalen och redan då blev ett litet fan av honom och genom åren har det växt och blivit ännu starkare. Jag kan knappast fatta att han verkligen betyder så mycket för mig. Jag saknar honom så mycket så det gör ont verkligen. Jag kanske låter lite överdriven men jag gör verkligen det, åh. 
Så nu några fredagar framåt kommer jag att sitta bänkad framför dator för att titta på den underbara Ulrik. Programmet sänds endast på svtplay.se.
En direkt länk till första avsnittet och där dem andra kommer upp med.
fS



det går bra nu

Hejsan hoppsan, har läst mig svenska läxa, läst biologin, ätit kvällsmat och tittat på Big In Japan (återkommer mer till det senare).
Idag på gympan skulle vi springa i tjugo min utan att stanna och jag klarade det! Äntligen! Klarade inte det i sjuan lite pågrund av mina vader och för jag helt enkelt inte ville, haha. Men idag stod jag på mig och sa '' Felicia du klarar det'' och det gjorde jag med. 
Imorgon blir det en liten chilldag och sedan till kvällen träning, skönt. 
fS

snooki & jwoww

Ska plugga lite engelska sedan ska jag bänka mig framför tv:n för att titta på Snooki & JWOWW, premiär idag!
Har längtat efter det hur länge som helst och idag börjar det. Taggad till hundra tio!
Imorgon börjar skolan igen, usch orkar inte med skolan. Har läxa varje dag nästan. 
Om jag hinner blogga senare så gör jag det, puss!
fS

min skateboard

Är nöjd med resultatet faktiskt. Satte dit hjulen idag men fick göra om det tre gånger för hade sättit dit dem fel, haha. Kom på det nu så var ute och fixade till det. Har saknat att skejta, fast jag inte är så jätte bra på det.
fS

Dag 9 - Tre saker i mitt rum som jag avgudar

Min säng, min vägg med bilder och min Justin Bieber parfym. Finns egentligen inte så mycket som jag avgudar men min säng är defenitivt det bästa i rummet. Den är alltid snäll mot mig osv.
fS



 

hubabuba

design

Har lagt upp en ny header och en ny text i menyn, är inte ett dugg nöjd med resultatet. Ser helt fail ut rent ut sagt. Men ville inte att det skulle vara så dystert så försökte få in någon bild iallafall och så. 
Headern och texten är bara för tillfället, kommer att ändra allt så småning om! 
Ska försöka fota lite nya bilder och sånt sen kör jag på en bättre design. 
fS

i just wish i could call you mine


tumblr



bekännelser

Jag älskar glögg, åh så himla gott! Jag lägger alltid i massor med mandel med för att göra det lite ätbart med. Glögg är en utav dem godaste dryckerna man kan dricka. Det är speciellt gott på julen men kan dricka det när som helst på året egentligen. 
 
Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan musiken. Hela min värld skulle bli tyst typ. Lyssnar oftast på musik innan jag går och lägger mig, i skolan, när jag jobbar, när jag är vid datorn, ska fixa mig osv. Musiken är alltid i bakgrunden. 
 
Under dem två senaste åren har jag blivit mycket mer känsligare än vad jag var förr. Förr grät jag nästan aldrig, fick knappast någon känsla när jag såg ett skadat djur, gråter hela tiden av filmer nästan osv. Nu gråter jag nästan varje vecka på grund av alla olika saker. Det är lite störande eftersom jag vill inte vara den tjejen som är svag inombods egentligen. Jag kunde ta mycket skit förr och det kan jag fortfarande. Men det gör ondare i själen nu. 
 
 Havreflarn är en utav dem godaste kakorna i världen, enligt mig. Det är så himla gott att jag nästan kan äta upp ett paket själv. Har aldrig testat att baka dem själv men ska nog ordna det. 
 
Ibland har jag riktigt svårt att bestämma mig ifall jag ska satsa eller ifall jag ska hoppa det. Som till exempel, Västerviks lägret, först ville jag inte gå på det men när jag väl kom dit och lärde känna dem andra blev det roligare och nu efteråt ångrar jag mig rejält att jag inte satsa 110. Så är väldigt besviken på mig själv nu..
 
Jag älskar fruktpajer! Hallon, plommon och äpplepaj är mina favoriter. Det är så himla gott, när man känner hur frukten smälter på tungan åh så gott! Farmor lämnade lite äpplepaj igår så ska ner och äta det senare.
fS

senast inköp

//myströja från Stadium//

I'm here to stay

Har vänt mig till denna låten under den perioden jag inte har bloggat och den har på något sätt hjälpt mig.
Vilken underbar röst hon har och vilken skådis hon är. Jag älskar Dear John filmen och såklart är hon med och spelar i den.
fS
 

back on track!

Vi är förlorade jag och du, ingen av oss vågar tala ut
Ingen av oss säger vad vi känner, nu står vi här men vi är bara vänner
Finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare det är bara så
Och om allting skulle falla imon så vill jag veta att du visste hur jag kände det då
Thomas Stenström - Detsamma
Nu är jag tillbaka efter en vecka och några timmar. Jag hoppas att jag fortfarande har kvar mina läsare och jag hoppas att nya har hittat hit. 
Under dem dem dagarna jag har varit borta har jag spelat med både A & B-laget, varit med min bästa vän Lissie, varit på tjejkväll hos Madde, haft friluftdag i skolan med min klass och 8a, bränt mig på Lissies vågtång så har ett märke i pannan, haha, tittat på 99:ernas match, började med konfan idag, varit på kräftskiva, träffat kompisar och annat. Så jag har haft ganska fullt upp i veckan, fullt med läxor osv. 
fS
 

I've lost so much time thinking of you

Förlåt för jag sa att jag skulle blogga igår kväll men det blev inte så pågrund av personliga skäl. Kommer nog inte att blogga på några dagar. För det första så ska jag försöka ordna till mitt lilla liv igen och bli glad, för det andra så har jag ingen större lust att blogga. Känner på mig att det kommer komma deepinlägg isåfall. Jag hoppas ni förstår varför jag inte kommer blogga på några dagar. Jag kommer att blogga så fort jag mår bättre, puss.
fS
 

this is no fairytale

always with me

Vinna med sorg eller förlora med glädje?

Har snart fixat klart mig men vet inte vad jag ska ha på mig?! Jag hatar verkligen dessa stunder.. När man inte vet vad man ska ha på sig.
Lyssnar på Thomas Stenström så blir glad av det. 
fS
 

talking to the moon

Har ätit middag, fixat håret, titta på massor med bloggar och målat min skateboard. Resultatet blev ganska så bra. Nu ska jag bara vänta tills skateboarden har torkat sedan sätter jag på hjulen igen och sedan ut och test åka den. Kommer självklart lägga upp en bild på den snart med. 
Ska måla om mitt nattduksbord till vitt för den är just nu ljusblå och den passar inte alls in. Men tror jag tar det nästa helg eller något. 
Ska snart börja klä på mig och sminka mig inför kalaset, men först titta på lite bilder på weheartit och lyssna på några härliga låtar.
fS

blogg.se

-tidinställt-

Min design laggar och allt. Jag hatar det verkligen! Dem senaste veckorna har blogg.se verkligen blivit hur konstigt som helst. Ibland ser man designen ibland inte. Ibland kommer man inte ens in på vissa bloggar med blogg.se som om dem inte fanns längre. 
Jag funderar lite på att byta bloggportal (eller vad det heter), är så himla trött på blogg.se!!
fS

fina pojkar



du är en del av mig

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, blev inte att åka till Värnamo pågrund av att affärerna stänger två och så kände vi att vi inte skulle hinna med allt osv. Så har pluggat lite franska och svenska nu.
Lissie är på konfa hela dagen så försöker vara social med henne så hon överlever, haha. Imorgon åker jag nog till henne och spendera dagen med henne, fett bra!
Ikväll blir det som sagt kalas för farbror Kenth, stannar där hela kvällen så jag ska se ifall jag kan låna kussens datorn någon gång och slänga in ett litet blogginlägg. 
Igår var det första gången på minst en månad jag pratade med en utav mina bästa killkompisar, kändes bra att prata med honom igen. Pratade om allt möjligt, minnen och allt. Det var roligt. På måndag ska han opereras och jag sa till honom att jag skulle egentligen vilja vara där när han vaknade upp efter operationen, men går ju i skola då usch. 
Ska nog ut och måla klart min skateboard nu så den blir klar någon gång, ses!
fS
En utav mina favorit bilder tillsammans med bästavän, I love you

the king of rap, I love you

I used to think that we were forever ever

Stänger ner datorn för idag tror jag. Jag bloggar lite mer imorgon osv. Jag hoppas jag hittar något fynd i värnamo med. Har fått ett presentkort i födelsedagpresent på H&M så ska försöka hitta något, godnattpuss.
fS
 

skönaste killen

Han är så himla skön! Nästan varenda status han lägger upp stämmer. Älskar att läsa alla hans statusar osv.
Stor respekt till honom!
Nisvet Suljic♥
f


 
 

I remember when we broke up the first time

Uppdateringen har varit ursel som jag sa att den skulle vara dessa dagar. Lite pågrund av skolan, träningar, matcher och lite mer privata saker som jag inte vill ta upp här. Och jag hoppas ni respekterar det mina vänner. 
Matchen idag vann vi med 1-3, grymt tjejer! Nu är det bara några få matcher kvar innan serien är slut, lite surt men ändå så känns det verkligen att det håller på att ta slut.
Imorgon åker jag och brudarna nog in för en shopping runda och sedan på kvällen åker jag till farbror för att fira honom. Längesedan man var där och så träffade jag min näst älsta kusin i måndags. Brukar knappast träffa Anna och Lina längre, synd. Saknar dem! ♥
Sitter just nu i vardags rummet tillsammans med dadi och syster. Syster sover redan och vi som hade laddat upp kvällen med oreo, godis och film. Fast förstår henne.. Hon väckte mig halv två i natt och så gick vi ner för hon skulle titta på music awards och det höll på till halv fem i natt. Jag sov ungefär hela tiden, skulle bara vara lite sällskap men syster satt och tittade på hela. Jag förstår inte hur hon orkade med skoldagen och matchen sedan, starkt!
fS
 
 

bekännelser

Jag är helt kör i Thomas Stenströms låtar. Älskar alla hans låtar men min favorit är Detsamma.
 
Tidigare kunde jag äta hur mycket pizza, hambugare osv. Ifall någon undrade ifall vi skulle beställa hem pizza, åka till donken eller något liknande så sa jag ja direkt, nu hoppar jag hellre det. Ifall vi åker till donken tar jag hellre en skål sallad istället. Och pizza har jag tröttnat på, nästan helt och hållet. Äter en liten bit sedan går jag för jag får inte ner mer. 
 
Jag har börjat gilla lite smått att plugga, haha. Nu kan jag sätta mig och börja göra läxorna utan att någon behöver säga till mig. 
 
Jag kommer ihåg för ungefär 1,5 - 2 år sedan var jag ungefär som ett emo. Klädde mig oftast i dystra färger, trasiga jeans, min tokio hotell tröja osv. Blev lite halvt mobbad i sexan. Mest pågrund av min stil. Även ifall jag hade mina tråkiga stunder så hade jag underbara vänner som stöttade mig. 
 
Jag har börjat tröttna på facebook en hel del. Tycker det är rent ut sagt väldigt mycket skit som har börjat ta över facebook. 
 
Jag är sjukt trött på dem personerna som förändras väldigt fort och bara glömmer bort en. Och det är en liten anledning till att man tappar vänner och tappar kontakten. Och att förlora vänner är inte precis det bästa som kan hända i sitt liv.. Speciellt inte dem som betyder en hel del. 
 
Jag brukar nästan aldrig vara sjuk men när jag väl blir det åker jag på saker som pågår i en vecka eller två. Och är väldigt jobbigt. Om man bort ser förkylning och halsont för det får jag varje år. Men sånt som får mig att stanna hemma.
 
Jag älskar att gå runt i oversize tröjor. Helst med något gulligt motiv eller ett helt vanligt motiv. I vinter ska jag satsa på många stora, mysiga, snygga tröjor. 
fS

everything about you is so beautiful

Ska fixa ihop några bekännelser strax sedan fixa mig inför natten och sedan försöka sova. Måste packa idrottsväskan med!
Åt precis smörgåstårta, oj vad gott det var.
Imorgon blir en långdag känner jag på mig.. Lite halv långa och långa lektioner, plugga och sedan träning. Men jag överlever nog!
fS
Bild från Gotland
Fotograf: Jag

good feeling

Har inte ätit sen klockan tolv och mitt sällskap sedan jag kom hem har varit en flaska loka. Så himla gott! Hallon&Persika är helt min favorit. 
Ska ner och äta något och samtidigt tänka på lite vad jag skriva som bekännelser senare ikväll. 
Ha det bra så länge!
fS
 

Sean O'Donell

Oh my gad! 
Hur läcker är inte han?
Har letat efter hans namn i flera månader och nu hittade jag honom + hans egna sida och där fanns det ju ännu fler bilder. 
Jag har blivit kär, åh vilken läckerbit! Helt perfekt!
fS
 

relaxing music

Nu har jag gjort klart svenskan som består av en hel del läsning. Vi läser En ö i havet av Annika Thor och den är ganska så bra hittils. Hur jag läser bäst nu för tiden. Jag brukar alltid lyssna på lite mer livmusik så som har mer bas i sig osv. när jag pluggar och läser men idag skulle jag testa att ha mer lugnande musik så sökte på spotify relaxing music och så kom en hel spellista upp och jag satte igång den. Jag kunde helt plötsligt fokusera ännu bättre, så himla skönt var det och ha den musiken i bakgrunden. Ska nog köra på lugna låtar istället när jag pluggar, går mycket bättre. 
Här kan ni se min spellista med relaxing music som jag tog direkt ur den spellistan jag hittade, relaxing music.
fS
377226_434216869954003_1050980897_n_large

the impossible

En film jag måste se när den kommer ut, eller har den kommit ut redan?
Tycker iallafall att ni ska titta på trailen!
fS
 

breakeven

Hejsan, ska sätta mig ner och plugga lite tills imorgon. Har tre läxor tills imorgon och jag har inte gjort någon utav dem, jätte bra Felicia. Skolan var rätt chill idag, började med att ha sovmorgon så gjorde matteläxan, två vanliga lektioner, en elevensval lektion sedan slutade jag. Så började 1 timme & 20 minuter senare och slutade en timme tidigare. Ibland älskar man bara onsdagar. 
Har friidrott imorgon på idrotten, vill väl egentligen inte vara med osv. Usch, jag gillar verkligen inte friidrott. Men längtar tills kvällen då jag ska träna! Och så på fredag blir det match mot Smålandstenar. 
fS

svar till ebba

sv: Tacktack! Andra gången jag spelade mot er och ni har blivit betydligt bättre. Good work!
- förlåt för sent svar.
fS

jag vaknar upp i min ensamhet

Förlåt för dålig uppdatering och kan redan säga att det kommer vara så tills helgen. Har fullt med läxor, träningar och match. 
Igår spelade jag med B-laget, gick sådär för mig. Tyvärr så förlorade vi med 0-4. En hel del stryk på plan fick man.. Hade så ont när jag kom hem så kunde knappt gå, gjorde så himla ont. Men idag när jag vaknade hade det minskat som tur var. 
Lissie kommer lite efter sex och så åker vi till träning. Ska vara en liten extra coach istället för att träna. Ont i halsen, förkyld, då ska man nog inte spela fotboll egentligen. Och speciellt inte när det regnar ute. Jag kommer att bli ännu sämre.. Blev sämre från igår så vill helst bli bättre. 
fS
 

vila i frid Victor Brännström 2 september, 2012

En hemsk sak hände idag.. Victor Brännström föll ihop medvetslöst på plan. Han hann göra ett mål innan han föll. Hela Sveriges befolkning tänker på dig!
Han spelade bland annat i Helsingborg och Boden. Händelsen är helt obegriplig.. Det känns hemskt att det även kan hända inom fotbollen. Han är inte den enda som det har inträffat på. Usch, det är jätte hemskt. 
Vila i frid!
fS

fotboll

Förkylningen börjar bli bättre men nu börjar halsontet komma tillbaka, usch! Ska ner och göra te med honung snart. 
Imorgon blir det match med B-laget, hoppas att det går lika bra som sist! 
Många undrar varför jag inte spelar med A-laget längre och det är för att jag blir oftast frågad om jag vill vara med dem när dem har borta matcher och jag gillar inte att spela borta matcher precis, så är det med vårat lag egentligen med. Jag kommer ihåg när vi skulle spela mot något lag och vi åkte buss i en timme, jag blir så trött och sen när det kommer till matchen så är man inte lika pigg. Men självklart ska jag spela med A-laget någon gång igen, längesen nu men det kommer snart. Hoppas ni förstår vad jag menar, puss.
fS
 

vad jag fick utav Lissie

full av liv




Den sista bilden är riktigt fin tycker jag!
Jag älskar er ♥
fS
 

jag är här för att stanna så bara fatta det

Lissie åkte hem halv sex, åt kvällsmat och sedan bänkade jag mig framför tv:n för att se det första avsnittet av andra säsongen av Awkward. Så himla bra är det! 
Nu ska jag ladda upp lite bilder som vi tog idag, fixa lite saker inför imorgon och sedan lägga in något blogg inlägg innan jag stänger av datorn för idag. 
Har börjat lyssna på Thomas Stenström, underbara låta. 
fS

lista

10 saker jag tycker om:
pucko
mina vänner, min familj och släkt
fotboll
skratta
djur
testa på nya grejer
fotografera
sol
shoppa
paintball
 
9 saker jag tycker mindre om:
spindlar
kyla
bada
när min mobil är död och jag behöver den verkligen
hästskit
min frisyr
lektionerna i skolan 
att bråka
när man vill prata med en person men man vågar inte
 
8 platser jag skulle vilja besöka
thailand
jersey shore
australien
new york
miami
disney land
england
en mysig säng
 
 
7 saker jag vill göra i framtiden: 
skaffa mig ett jobb som jag trivs med
spela i landslaget
visa min musik för världen
resa en hel del
ta körkort
köpa mig ett hus ute på landet
skaffa mig en man 
 
 
5 saker jag ser fram emot: 
Ulriks tunering nästa år
dem sista matcherna i serien detta året
mitt eu-körkort
åka till thailand snart igen
julafton
 
4 ord som beskriver mig: 
omtänksam
rolig
galen (ibland)
snäll
 
 
3 saker jag är rädd för: 
när man är ute och går sent på kvällen och det är helt kolsvart
spindlar
höjder
 
 
2 filmer jag tycker om: 
LOL
8 mile
 
1 bra låt: stiftelsen - vart jag än går

beslutångest..

Xperia U eller Iphone 4?
fS

vart jag än går

Målar naglarna tillsammans med Lissie och dunkar musik. Senare blir det att titta på film och ta fram något gottgott. 
Fick ett halsband och en biobiljett av Lissie som födelsedagpresent, tusen tack! Lägger upp bild på det imorgon. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Justja, jag hade lite fel det där med när vi börjar med konfan. Vi börjar men konfan den 16 september.
fS

Du kommer aldrig tillbaka

Hejhej, tidigare idag städade jag och syster uppevåningen sedan cyklade jag till Reftele för att möta Nellie. Var med henne i någon timme, vi snackade för det mesta och sedan började jag cykla mot Lissie. Jag hade svängt in till tempo innan dess och köpte en burk hallonglass som jag och Lissie ska gotta oss med senare. Just nu i paddocken och är med Lissie när hon rider. Väldigt varmt är det och jag har jeans och en stickad tröja, men vad gör man inte för att bli bättre. 
Ikväll kanske Lissie hänger med och sover över, om hon inte har konfa imorgon. 
Alla har börjat med konfan men inte vi i bredaryd/lanna.. Vi ska typ börja med det i december. 
Ska snart anmäla mig till eu-moppe kurserna med, taggad till hundratio! 
 fS
 

krossade drömmar

Längesedan jag lade upp Dagens Låt så här är en!
fS
 

Svar till anonym

Sv: Jag ska nog inte gå in på detaljer så jätte mycket eftersom det kan inte vara det perfekta stället att skriva ut allt på. Men det som hände bland annat var ju att några utav deras spelare körde riktigt fult i andra halvlek, deras tränare stod och skrek ungefär hela matchen på oss när vi skulle tackla till dem andra för att kunna nå bollen, rädda den osv. och sen när Reftele gjorde lika dant så brydde han sig inte, men det är väl klart bara man går på bollen så gör det inget men tycker inte han ska stå och skrika på oss då. 
Och när Alma, våran målvakt, skulle slänga sig och ta bollen, ramlar Refteles spelare och dem får frispark. Jag tycker inte att det skulle ha varit frispark eftersom Alma är målvakt och ska ta bollen. Gino sa att hon skulle ha fått rött kort egentligen men han gav inget, vilket var bra!
Och sen var det andra saker men det är inget att vara arg över längre. Gjort är gjort! Nu känner jag bättre!
fS