match och karneval

Spelade match mot Gnosjö igår och vann med 4-1, grymma var vi! Fast vi var lite sega i första halvlek, iallafall jag. Blev suddigt och allt för ögonen, hade inte ätit något knappt eller sovit under hela natten så tror det berodde på det! Gick som en död zombie på planen, haha.
Och direkt efter matchen hängde jag och Egget med Amanda hem, fixa oss, åt macka och sedan åkte vi in till Värnamo för att gå karneval. Hur roligt som helst var det! Träffade Madde, Annie, Julia på stan med så gick med de! Syster och Eve gick med oss en stund med.
Satt på ett café i säkert en timme, jätte mysigt och allt! Var ute på stan och hade det roligt, ni är bäst mina underbara kompisar!
Men så upptäckte vi en sak.. Såg en bil där hela framrutan var spräckt, som om någon hade kastat en sten eller slagit med något hårt, det var som en grop ner i glaset så något tungt eller starkt var det iallafall som hade orsakat det. Så vi gick till vakterna och berättade det, kändes faktiskt skönt att berätta det! Man kände sig om dagens hjälte, fast vi bara sa det, haha.
Sen var vi i stan tills vi åkte hem, en grym dag!
fS

Kommentarer
Postat av: Spystina

Hej ha en fortsatt bra dag.

2012-06-03 @ 14:29:31
URL: http://spystina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback