Två dagar

Fullt upp hela tiden!
Igår började jag dagen med att sova lite extra men hann inte äta frukost vilket egentligen inte var så bra. Kom till skolan hälsade på kompisar och Dennis för sedan sjugo över åtta åka mot Bor och spela om kommunmästerskapet. Och hur det gick? Vi tog hem hela skiten med alla matcher vunna och bara släppte in ett mål! Första matchen blev 7-1 till oss osv. Så vi hade en väldigt bra start från början! Sedan åt vi där och spelade en match till efter maten. Sen när vi kom tillbaka till våran skola blev det tårta och lite firande.
På kvällen sen kom tjejerna och vi fixade oss sedan for vi till Gisleparken. Var hur trött som helst igår och hade ont i huvudet så var nog inte så roligt de två sista timmarna, haha. Fast tyckte att förra året var mycket roligare, sen så var jag inte så taggad heller. Dessutom så kändes det fel att vara där när man hade kille, tänkte ju på Dennis hela tiden.
Idag har vi varit i Värnamo och handlat julklappar bland annat. Hela familjen hängde med och försökte få tag i alla julklappar. Men såklart så hittade jag inte en enda, var dessutom halv död.. Hur trött som helst och orkade knappt prata egentligen, haha.
Men imorgon blir det A6 förhoppningsvis och då blir det många julklappar och lite till sig själv!
Lite bilder från i fredags kommer senare.
fS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback