Allting går upp för mig när solen går ner

Hejsan längesen, ungefär tre veckor sedan jag bloggade och kände att jag kunde lägga in ett litet inlägg nu när jag ändå har tid och mår faktiskt bättre. Vart ska jag börja egentligen? Har lämnat in vart jag vill praoa och det fick bli på Rapid, ICA, Smålänningen eller McDonalds (bara för det inte fanns något annat) har tyvärr ångrat mig redan lite eftersom jag vill testa och vara i en fabrik, jag tog ju bara en fabrik så. Men aja, får se vad som finns nästa gång! 
Vad har hänt mer egentligen, har mest bara tagit det lugnt. Har umgåtts en hel del med mina vänner, firat några i släkten, dansat ut julen, tränat fotboll och så igår drog jag och syster till Reftele för att träffa Linda. Har inte träffat henne på flera månader känns det som så det var riktigt kul att äntligen få återförenas och bara ha det allmänt roligt. Vi gick ut och fotade, fick en hel den bilder men lite senare åt kvällen blev det så kallt och det börjar bli mörkt så vi gick in och tittade på en skräckis. Trots att filmen inte var så läskig så hoppade man till några gånger, haha. 
Vid två idag är det konfa, vid fyra familjegudstjänst och sen ikväll kommer Dennis hit och vi ska prata lite och eventuellt så sover han här ifall han får och kan. Annars så ska jag bara ta det lugnt, håller på att ladda ner The Notebook som jag ska titta på snart sen fixa och dona lite med rummet. Har äntligen börjat få iordning med dekorationerna. Ska rama in en bild på mig och syster med snart, en utav de bilder som ni kan se nedan. Lite blommor är på plats, tavlor, ljus och sånt. Har lovat att ta kort och visa och det kommer snart. Ska bara få till det sista! 
Kommer kanske inte blogga så ofta mer än att lägga in ett inlägg då och då, eftersom jag är upptagen hela tiden för det mesta och så är allt inte helt okej än, men jag jobbar på det!
Hoppas ni har haft en bra start på 2013 och att den fortsätter så, pussar! 
fS

Testade lite olika redigeringar på alla bilder för de var så himla tråkiga från början. 
Sista bilden på mig och Linda så kan ni se hur mörkt det började bli, trots det så försökte jag ljusa upp den lite men ja det fick duga.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback