Mot Jönköping

Godmorgon finisar!
Idag drar vi till Jönköping och shoppar som sagt. Kom på att jag kan titta efter en snygg skinnjacka samtidigt nu. Vill inte använda min vinter jacka senare.
Förlåt för att jag inte bloggade ett sista inlägg igår och sa godnatt men jag, syster och mami tittade på film sedan så somnade vi.
Vi ses senare ikväll för ska på träning efter Jönköping. Och nu hoppas jag att jag inte behöver stå hela träningen, haha. Jag gillade verkligen inte det.
Ha det bra!
fS

Kommentarer
Postat av: KKUNGAMANDA - SÖDERMANLANDS STÖRSTA UNGDOMSBLOGG

Jag har just nu tre fantastiska tävlingar igång i bloggen. Är du med i alla tre får du en extralott i varje tävling. (påminn mig gärna då att du är med i alla tre, så jag vet)Länkar till tävlingarna är här under!

http://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/exklusiv-tavling.html#commenthttp://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-valfritt-smycke.html#commenthttp://kkungenduvet.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-valfritt-glitterstra.html#comment

2011-12-29 @ 16:21:22
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: Matilda

Just nu kan du vinna en fuktkräm från rosenserien på min blogg! Var gärna med och tävla här: http://missbuttercup.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-fuktkram-fran-rosenserien.html#commentUrsäkta om du inte gillar den här sortens kommentarer!

2011-12-29 @ 20:06:13
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: juliiiiiaholmm

saknar dig nu !<3

men vi får ju sova över med nellie snart då !

hör av dig , puss:*<3

2011-12-29 @ 21:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback