When there was me and you

Jag längtar till sommaren som aset!
Sol, stek, umgås med kompisar, fester, åka och bo vid stranden, H-stad, shopping, festivaler, konserter (?), grillning på kvällarna, sitta vid elden med kompisar och sjunga/chilla, tälta och allt möjligt man kan göra. Åh, längtar så himla mycket! Har lite planer inför sommaren redan. Sommaren 2011 var helt amazing och nu taggar jag sommar 2012 som förhoppningsvis blir ännu bättre! Träffade massor med nya kompisar också, det gillas staaaarkt!
Älskar att sitta på stranden, aneberg osv. Med kompisar och bara chilla. Kommer ihåg förra året då vi samlade ett gäng uppe på aneberg och bara chillade tills det blev mörkt, chillidill. Flera gånger i veckan, flera veckor höll vi på tills skolan började och jag saknar det redan. Minnen verkligen, jag älskar er kompisar! Sedan började vi i högstadiet, delades upp i olika klasser och nu är vi inte så jätte tagta som vi var förra sommaren. Usch, hatar att bara tänka på det!
Godnatt sötisar!
fS

Älskade klass!♥
Shit, vad många har förändrats..
Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv Skoj att du var med i dagens bloggtips. Svar på om du fick en av dagens platser eller ej ser du här:

http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/march/dagens-bloggtips-ny-omgang-5.htmlDär finns även chans att anmäla dig till morgondagens inlägg om du vill - vilket jag såklart hoppas på! :)

2012-03-27 @ 23:51:58
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Amanda K

fin blogg !chekka in min blogg ! :*

2012-03-28 @ 12:51:37
URL: http://aamandak.blogg.se/
Postat av: Amanda K

sv; tack !

bra , själv ?

2012-03-28 @ 16:29:40
URL: http://aamandak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback