the weekend

Fredag, cyklade till Anneberg med syster och Ame sedan träffade vi Eve och Egget där. Solade, spelade kort och annat smått och gott. Cyklade hem, fixade oss sedan drog vi till Reftele för att titta på match. Hem och tittade på EM. Sedan kom Douglas, Leon, Jonathan och Oliven. Jag har redan berättat om denna dagen så gjorde en kort version.
Lördag, Började dagen med att åka till Rapid för dem hade öppet hus. Pappa jobbar där så var med och stöttade honom, försökte lära mig hur maskinerna funkade men fattade noll. Mötte Madde sedan gick vi till tågstationen, åkte till Halmstad med Madde, Annie, Egget, Amanda och syster. Gick till donken och käkade sedan direkt till arenan där Sveriges damlag skulle spela. Var spännande och roligt att titta, måste helt klart se dem igen! Men tyvärr förlorade dem med 1-3 tror jag, gick fem minuter innan så vet inte ifall det blev något mer mål.
Åkte hem igen och hoppade av i Reftele för att hämta min cykel och för att hämta Lissie. Cyklade hem och chillade, det knackade på dörren och så var Egget, Annie och Madde där med pizza och överraskade oss. Dunkade musik, åt pizza och chillade. Sen vid runt tolv tror jag det var kom Jeppe och Kalle en stund, snackade för det mesta. Madde åkte hem och så blev vi andra kvar. Runt halv två åkte Jeppe och Kalle hem och vi tjejer satt kvar och snackade om kvällen och lite mer.
Söndag, Vaknade pågrund av att Simon smsade mig, svarade på det och sedan var alla uppe. Vi tittade på Paranomal activity 3, lite halv läskig men vid vissa tillfällen skrek man som en stucken gris, vilken tönt jag är haha.
Snart drar man på match mot Waggeryd, och vi måste vinna! Ligger etta i serien fortfarande och vill ligga kvar där så måste ta dem!
En lyckad helg, men massor med kompisar och skratt! Tack allihopa!♥
Kommer lite bilder senare idag.
fS
Kommentarer
Postat av: Jennie ♥ - i det andliga/mediala och det fotografiska

sv: jag var på utbldningen :)

händer dag då=ber om ursäkt om de tar ett tag för mig att svara, men jobbet tar största delen just nu :) hoppas du fortfarande kikar in :)

2012-06-17 @ 19:17:45
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! Just nu har jag två tävling i min blogg, så det vore roligt om du skulle vilja vara med! :D

Vinn ett valfritt mobilskal (Till t.ex iPhone, HTC, Samsung eller Sony Ericsson) - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/vinn-ett-valfritt-mobilskal.htmlVeckans blogg - http://mallemusic.blogg.se/2012/june/veckans-blogg.html

2012-06-18 @ 11:15:39
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vinnare + ny omgång uppe, var gärna med igen :D

http://byfia.com/2012/june/veckans-blogg-2.html#comment

2012-06-18 @ 16:44:17
URL: http://byfia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback